Kazincbarcika

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

Péntekig ismét hőségriadó

Dátum: 2021. júl 28. 11:29

Péntek éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a legmagasabb fokú hőségriadót. Kánikula lesz a következő napokban, a délutáni csúcshőmérséklet sokfelé eléri, meghaladja a 35 fokot és az éjszakák is egyre kevésbé hoznak felfrissülést. 

Lakossági tájékoztató fáklyázással járó karbantartási munkáról

Dátum: 2021. júl 27. 18:54

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kelet-Magyarországi Földgázszolgáltató Régiója fáklyázással járó karbantartási munkát végez Kazincbarcika III. gázipari objektumon.

Várják a szépkorúakat

Dátum: 2021. júl 27. 13:30

Továbbra is várják a szépkorúakat az I-es Számú Idősek Klubjában a Csokonai úti bölcsöde épületébe. A nappali ellátást biztosító intézmény elsősorban a saját otthonukban élők részére biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra

Hazai pályán kezd a Kolorcity Kazincbarcika SC

Dátum: 2021. júl 27. 08:30

Augusztus első napján útjára indul a 2021/2022-es NB III-as bajnokság pontvadászata. A Kolorcity Kazincbarcika SC tavalyi kiesését követően idén egyértelmű célként jelölte meg az év végi bajnoki címet, amivel jövőre már újra a másodosztályban versenyezhetnek majd.

VRCK – Új szakmai stábbal kezdik a szezont

Dátum: 2021. júl 26. 12:48

Augusztustól Toronyai Miklós vezetőedző munkáját Batári Csaba, mint másodedző/statisztikus, Tóth Marcell pedig, mint gyúró segíti.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Csenger az első ellenfél a MOL Magyar Kupában

Dátum: 2021. júl 26. 12:43

Az idei kupasorozatot százhatvan csapat kezdi meg, a tizenkét NB1-es és húsz NB2-es klub mellett az összes olyan NB3-as sportszervezet is, ami nem indít csapatot az élvonalban vagy a másodosztályban.

Újabb sikerek a KVSE Súlyemelő Szakosztályánál

Dátum: 2021. júl 25. 08:00

Múlt hétvégén, azaz július 17-én és 18-án rendezték meg a 2021. évi Férfi, Női Serdülő és Ifjúsági Súlyemelő Országos Bajnokságot, ahol a kazincbarcikai csapat ismét szép eredményeket ért el.

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk