https://kolorline.hu/Szúnyoggyérítés sokadszor Kazincbarcikán

Szúnyoggyérítés sokadszor Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közérdekű

Update: Változott a szúnyoggyérítés időpontja: július 13-án, 20:00 óra helyett 18:00 órakor kezdődik az akció! A szúnyoginvázió mérséklésére újabb szúnyoggyérítés zajlik Kazincbarcikán. A rendkívüli módon elszaporodott vérszívókra július 13-án, csütörtökön este 6 és reggel 5 óra között csapnak le a Bogármérnökség Kft. munkatársai, mégpedig kétféle módon. Bár a nagyszámú szúnyogok valóban szinte elviselhetetlenné teszik a kintlétet a szabadban, ám Kazincbarcika mégis azon szerencsés települések közé tartozik, ahol csak az idén már legalább féltucat alkalommal történt meg a szúnyoggyérítés...

Földi-biológiai szúnyoglárva irtás és földi-kémiai szúnyoggyérítés lesz csütörtökön éjszaka, rossz idő esetén július 14-én, pénteken és július 15-én, szombaton. A szúnyoglárva irtás egyaránt veszélytelen emberre és melegvérű állatokra.

A Bogármérnökség Kft. ugyanebben az időpontban végzi — mintegy 315 ha területen — a földi-kémiai szúnyoggyérítést is, amely szintén veszélytelen emberre és melegvérű állatokra egyaránt. 

A felhasznált vegyszer azonban a MÉHEKRE VESZÉLYES.

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2024. szept 27. 08:00

Kazincbarcika közigazgatási területére 2024. október 5. és 2024. október 25. közötti időszakra legeltetési tilalmat és ebzárlatot rendel el a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal. Az érintett időszakban többféle szabályt kell betartaniuk a lakosoknak.

Toboroz a KBSC — fociedzések ovisoknak

Dátum: 2024. szept 26. 19:00

Ismét toboroz a KBSC. A futballedzők korábban már tartottak toborzást, akkor több mint 40 óvodás csatlakozott az edzésekhez. Mivel még sok az érdeklődő, így a sportcentrum október 3-án újabb toborzást tart, és arra biztatják a gyerekeket, hogy jöjjenek el és csatlakozzanak hozzájuk.

Őszi üzemmódban zenél a Fő téri vízijáték-show

Dátum: 2024. szept 26. 15:45

A közimádatnak örvendő vízijáték-show fokozatosan megy csak téli álomra. November 1-jéig pénteken és szombaton esténként még tovább élvezhetőek fényei, valamint idén interaktívan felfokozott zenei repertoárja.

Áramszünet

Dátum: 2024. szept 25. 12:00

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez. A cikkben részletezett időpontokban és helyszíneken Kazincbarcika néhány utcájában szünetelni fog a szolgáltatás.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk