https://kolorline.hu/Visszatér a szúnyogkommandó

Visszatér a szúnyogkommandó

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közérdekű

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából ismét szúnyoggyérítés lesz. Ezúttal augusztus 17-én, az esti órákban csapnak le a Bogármérnökség Kft. szakemberei.

Folytatódik a küzdelem a szúnyogok ellen Kazincbarcikán. Az ország bármely települése irigykedve nézhet városunkra, hogy a Katasztrófavédelem által időzített gyérítésen túl mintegy tucatnyi alkalommal történt plusz irtás a város külön megbízásából.

Ezúttal augusztus 17-én 20:00 és 05:00 óra között tart az akció, két formában. Földi-kémiai szúnyoggyérítésre és földi-biológiai szúnyoglárvairtásra is sor kerül. Mindkét esetben a felhasznált vegyszer emberre és melegvérű állatokra veszélytelen, míg az előbbinél a méhekre kell majd figyelni.

Rossz idő esetén a munkavégzés augusztus 18-19-én történik majd.

További híreink

Értékeink nyomában — Kazincbarcikára érkezett a népművészeti ihletésű alkotástárlat

Dátum: 2024. szept 27. 19:07

Szeptemberben elhozták összetett vándorkiállításukat a Mezey István Művészeti Központba is a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Népművészeti Alkotók, 6 vármegyei egyesület remekeiből válogatva. Az október 25-ig látogatható tárlaton többek között újragondolt népviselet, hímzett művek és ékszerek láthatóak.

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2024. szept 27. 08:00

Kazincbarcika közigazgatási területére 2024. október 5. és 2024. október 25. közötti időszakra legeltetési tilalmat és ebzárlatot rendel el a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal. Az érintett időszakban többféle szabályt kell betartaniuk a lakosoknak.

Toboroz a KBSC — fociedzések ovisoknak

Dátum: 2024. szept 26. 19:00

Ismét toboroz a KBSC. A futballedzők korábban már tartottak toborzást, akkor több mint 40 óvodás csatlakozott az edzésekhez. Mivel még sok az érdeklődő, így a sportcentrum október 3-án újabb toborzást tart, és arra biztatják a gyerekeket, hogy jöjjenek el és csatlakozzanak hozzájuk.

Őszi üzemmódban zenél a Fő téri vízijáték-show

Dátum: 2024. szept 26. 15:45

A közimádatnak örvendő vízijáték-show fokozatosan megy csak téli álomra. November 1-jéig pénteken és szombaton esténként még tovább élvezhetőek fényei, valamint idén interaktívan felfokozott zenei repertoárja.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk