https://kolorline.hu/Szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közérdekű

Intenzíven folytatódik a szúnyogok elleni küzdelem Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint az időjárás függvényében, június 27. és 30. között, az éjszakai órákban ismét beavatkozásra kerül sor.

Ezúttal Kazincbarcika illetékességi területén, 315 hektáron zajlik a földi-kémiai szúnyoggyérítés. A szúnyogirtó vegyszert melegköd technológiával szórják, amely emberre és melegvérű állatokra veszélytelen, ám a méhekre veszélyes lehet.

Ugyanebben az időpontban földi-biológiai szúnyoglárva-irtásra is sor kerül. Ez a szer emberre és melegvérű állatokra veszélytelen.

A kétfajta beavatkozás időpontja az időjárás függvényében június 27. és 30. között, az éjszakai órákban lesz.

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk