https://kolorline.hu/Néhány napra leáll a vízfelemegítés-szolgáltatás

Néhány napra leáll a vízfelemegítés-szolgáltatás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közérdekű

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Július 30-án 06:00 órától várhatóan augusztus 2-án 14:00 óráig nélkülözni kell a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatást Kazincbarcikán. A jelzett 4 napban a fűtőerőmű egyes berendezéseinek karbantartása zajlik.

A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

További híreink

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

Kolorfesztivál — színes lesz az augusztusi gasztronómia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 19. 13:56

Ínycsiklandó illatok, különleges ételek és italok, jó hangulat. Koncertek, kiállítások, táncbemutatók és gyerekrendezvények mellett kulináris élmény is várja augusztusban azokat, akik augusztus 8. és 20. között kilátogatnak az idei Kolorfesztiválra. Az ihletet az ételek és italok elkészítéséhez a 70 éves város imázsa, a színek kavalkádja adta.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk