https://kolorline.hu/Vágányzári információ

Vágányzári információ

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közérdekű

A MÁV október 19. és december 4. között pályafelújítást végez, amely érinti a Kazincbarcikán áthaladó Sajó Expresszvonat menetrendjét is. A vasúttársaság kéri az utasok megértését.

További híreink

Forgalmirend-változás a temetőnél

Dátum: 2024. okt 24. 17:20

A közelgő mindenszentek és halottak napja miatt október 25-től (péntektől) változik a kazincbarcikai temetőnél a forgalmi rend. Az arra közlekedők a szabályok betartásával, óvatosan közlekedjenek.

Mélyen ható ’56-os emlékünnep Kazincbarcikán

Dátum: 2024. okt 23. 19:41

Frissen és összetetten, lélekemelő zenével, önálló filmalkotással és „trendhagyó” történészi beszéddel ünnepelte Kazincbarcika Város Önkormányzata október 23-án a forradalmi hősöket. A sokakat megérintő műsor a városi szervezetek ünnepélyes koszorúzásával zárult.

Idősek napi rendezvényt tartott a Felsőbarcikáért Alapítvány

Dátum: 2024. okt 22. 09:43

Felsőbarcika erősen aktív kulturális és közösségi szervezete, a Felsőbarcikáért Alapítvány sok-sok hagyományos éves programja egyikeként rendezte meg idén is idősek napi köszöntését és műsorát. Október 19-én, szombaton várták az ünnepelteket a Táncsics Mihály Művelődési Házba vacsorával, ajándékkal, kórusénekkel és késő estig tartó zenével, tánccal.

KVSE atléták sikeres hétvégéje

Dátum: 2024. okt 21. 19:08

Eredményes hétvégét zártak a KVSE atlétái. A sportolók több versenyen is szerepeltek, és többen dobogós helyezésekkel tértek haza.

KolorTV élőben

Programajánló

Az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör alkotásainak kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk