Hírek

Eredményes volt a VRCK adománygyűjtése, röpködtek a plüssállatok!

Dátum: 2023. dec 12. 07:00

A GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika röplabdacsapat és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ bajtársiasságával létrejött segélygyűjtő akción rengeteg adomány gyűlt össze. A klubvezetés, a játékosok és a közönség tetemes mennyiségű tartósélelmiszert, ruhát és játékot halmozott fel a rászorulók számára. Az idei mozgalom sztárjai a plüssjátékok lettek.

Varázslatosra sikerült advent második vasárnapja Kazincbarcikán

Dátum: 2023. dec 11. 18:00

A reményt szimbolizáló második gyertya lángja ezúttal Szitka Péter polgármester keze nyomán lobbant fel adventvasárnap Kazincbarcikán, előtte azonban számtalan izgalmas programban lehetett részük a vizuális- és gasztroélményekkel is kényeztetett barcikaiaknak a Fő téren rendezett meghitt városi ünnepségen.

A Szívszilánkok című antológia bárkit szíven talál

Dátum: 2023. dec 10. 21:48

Egyedi díszletek és telt ház előtt került sor a Kazinci Klub idei válogatáskötetének bemutatójára, ahol a szerzők saját felolvasásai mellett Heiler Éva tolmácsolásában élvezhette a közönség az elhangzó verseket és prózákat. Az előadás során a zene és a vizualitás is szerepet kapott.

Sztrájk a Volánbusznál - Kazincbarcikát is érinti

Dátum: 2023. dec 09. 23:26

A Volánbusz kazincbarcikai járatainak jelentős részét érinti a vasárnapra és hétfőre hirdetett sztrájk. A cikkünkben található linken keresztül elérhető az a táblázat, amely a várhatóan kieső járatokat mutatja.

A VRCK-röplabdacsapat idén karácsonykor is jót cselekszik

Dátum: 2023. dec 09. 17:38

A Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika többéves hagyománya egy évzáró adománygyűjtő-est szervezése. Idén sem lesz másképp, méghozzá a december 10-i idei utolsó meccs során. A nemes szívű alkalomról kérdeztük Tóth Milánt, a VRCK csapatának sportigazgatóját.

Második adventvasárnap Harry Potter és a Jégvarázs főszereplésével

Dátum: 2023. dec 09. 16:59

A második közösségi gyertyaünnep sem marad le az elsőtől Kazincbarcikán. Jelmezes "cosplay" showra készülhetnek a gyermekek (és a felnőttek) Harry Potter és Jégvarázs témában, ezenkívül újra színpompás fényfestésre, csábító gasztroteraszra és polgármesteri gyertyagyújtásra. A délelőtt pedig díszkészítő kézműves gyermekfoglalkozással telhet.

Nyúlcipőt húztak a Mikulás-kocogás indulói a jótékonykodásért

Dátum: 2023. dec 08. 21:03

A Kazincbarcikán hagyománynak számító program nemcsak kiváló hangulatban, de eredményesen is zajlott: a szervezők által begyűjtött nagyságrendileg 200 darab nevezői mikuláscsomag egy része már másnap eljutott a rászoruló herbolyai gyermekekhez.

Különleges vendég a Varázskert Bölcsődében Mikulás napján

Dátum: 2023. dec 08. 16:36

December 6-án, 10:00 órától a Varázskert Bölcsőde gyermekei, szülői és pedagógusai is tárt karokkal várták a Mikulást. Ő pedig egy sejtelmes kopogtatás után az ajtót tárta szélesre. Egyforma sikere volt a gyermekek és felnőttek körében. Az ajándékozást és a közös fotózást csoportos kreatív foglalkozás követte a szülők bevonásával.

Kolorcityhez méltón színesre sikerült a városi Mikulás-ünnepség

Dátum: 2023. dec 08. 12:00

December 6-án délelőtt az óvodások, délután pedig az általános iskolások találkozhattak a Mikulással, majd egy fergeteges koncerten is részt vehettek a gyerekek a Don Bosco Sportközpontban.

Mindenkit vár a házablakokban nyíló kertvárosi élő adventi kalendárium

Dátum: 2023. dec 08. 09:30

Kazincbarcika Kertváros városrészének lakói aktívan hozzáteszik a magukét az advent városi szépségének kiterjesztéséhez. Karácsonyig december minden estéjén új, összesen 24 feldiszített ablak nyílik meg a külvilág elkápráztatására a Kertváros családi házain. Fel lehet keresni esténként az újonnan nyílót, vagy a végén körbe lehet sétálni majd az összeset.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk