Hírek

Lukasz Ciupa a VRCK új játékosa

Dátum: 2020. aug 04. 10:04

Új játékos igazolását jelentette be a Vegyész Röplabda Club. A lengyel Lukasz Ciupa augusztus 3-ától erősíti a VRCK mezőnyét.

Pontot szerzett a Vasas otthonában a Vitelki - legénység

Dátum: 2020. aug 03. 15:47

1:1-es döntetlent játszott idegenben a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a Vasas ellen a labdarúgó NB II őszi szezonjának első fordulójában. A vasárnap esti összecsapáson a 13. percében szerezte meg a vezetést a Kazincbarcika, amikor Toma kilenc méterről vette be az angyalföldiek kapuját.

A Jóisten hívását éreztem

Dátum: 2020. aug 03. 08:00

„Neveld a rád bízottakat hitre, és légy híd, ember és Isten között” - ezek a szavak kilenc évvel ezelőtt hangzottak el, az akkor nagyon fiatal szalézi szerzetes, Vitális Gábor atya plébánosi beiktatásán. S most eljött a búcsú pillanata, hiszen Gábor atya Kazincbarcikától távol, Péliföldszentkereszten folytatja tovább papi és szerzetesi küldetését. Mindig nehéz szavakba önteni gondolatainkat, mikor egy jó embertől és egy elkötelezett lelkipásztortól vagyunk kénytelenek búcsút venni, de hiszem, hogy Gábor atya kivételes személyisége, nyitottsága és mindenekelőtti tenni akarása mély nyomot hagyott a gyülekezetében és a város lakóiban egyaránt. Az itt töltött évek munkásságának sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy teljesítette „hídmesteri” megbízását. Július 26-án, a Szent Család Templomban megtartott búcsúmiséjén a meghatottság könnyeivel küzdve követte a szertartást és köszönt el a közösségtől.

Utánpótlás sikerek strandröplabdában

Dátum: 2020. aug 01. 08:00

A hajdúnánási gyógy- és strandfürdőben rendezték meg a Strandröplabda Bajnokság negyedik fordulóját, július 25-én, ahol szép, kazincbarcikai érdekeltségű eredményekkel ért véget a torna.

Tour de Hongrie: teljes a csapatok listája!

Dátum: 2020. aug 01. 08:00

Az augusztus 29-én rajtoló Tour de Hongrie résztvevő együtteseinek listája a magyar nemzeti válogatottal lesz teljes. A viadalon húsz csapat százhúsz versenyzője szállhat majd nyeregbe.

Új játékok a modern és biztonságos játszótereken

Dátum: 2020. aug 01. 08:00

Már használhatják a gyerekek a völgyparki Nautilus, a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszdát, valamint az Eötvös téri hajót. A játszóeszközök megkapták a tanúsítványukat, így birtokba is vették ezeket a gyerekek.

Megjelent a Kolorhét júliusi száma

Dátum: 2020. júl 31. 12:41

Bőven benne vagyunk a nyárban, de a Kolorhét szerkesztőségében egy pillanatra sem állt meg a munka. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy időszerű és érdekfeszítő témákkal kedveskedjünk kedves olvasóinknak. A július 31-én megjelent számot a kolorline.hu oldalunkon is ajánljuk szíves figyelmükbe.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Szurkolói ankétot tartottak

Dátum: 2020. júl 31. 12:39

A Kolorcity Kazincbarcika SC az őszi szezon rajtja előtt megtartotta szurkolói ankétját.

Húsz kilométeres bringapark épül Kazincbarcikán

Dátum: 2020. júl 31. 07:27

Kazincbarcika 2016-ban nyerte el a Kerékpárosbarát település címet. A városban épült több mint tíz kilométeres kerékpárút-rendszer kiépítésével jelenleg településünk szinte összes intézménye, sok munkahelye és kereskedelmi létesítménye biztonságosan megközelíthető kétkeréken is. Kazincbarcika Város Önkormányzata idén áprilisban pályázatot nyújtott be az Országos Bringapark Programra, mellyel már a természetközeli kerékpározást kedvelők igényeit is kielégítenék.

Folytatódik a kátyúzás

Dátum: 2020. júl 30. 11:28

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából idén is folytatódnak a kátyúzási munkálatok a városban.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk