Hírek

Kézigránátok repültek a levegőben a Lobogók küzdelmén

Dátum: 2023. okt 23. 08:00

Három kazincbarcikai és hat miskolci iskola diákjai mérettettek meg a MATASZ által szervezett katonai akadályversenyen, de a hagyományőrzők által bemutatott fegyvereknek köszönhetően a civil nézők sem unatkoztak…

Balázs Palit is lenyűgözte a kazincbarcikai Szüreti Vigadalom

Dátum: 2023. okt 22. 16:00

Több mint ezer ember vonult végig a főutcán jókedvűen, különböző jelmezekbe vagy népviseletbe öltözve. Balázs Pali énekes szerint jó úton halad a város.

Októberi ünnep Kazincbarcikán — éljenek a szépkorúak

Dátum: 2023. okt 22. 11:48

Öröm és meghatottság – ezzel a két jelzővel írható le leginkább annak az ünnepségnek a hangulata, ami az I. Számú Idősek Otthonában zajlott Kazincbarcikán. Bár a hivatalos megközelítés szerint csupán az október 1-je számít az idősek világnapjának, a városban a szépkorúak éltetése egész október hónapra kitolódik.

„Megújulni, ez a lényeg!" — innovatív virágültetés Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 20. 10:00

Kazincbarcika főkertésze, Molnár Péter a virágokon keresztül hoz új színeket a színes városba. Újszerű virágosítási hulláma az első lépés egy tervszerű, évről évre továbbhaladó folyamatnak. Erről árult el érdekes részleteket a Kolorline-nak.

Sok munka — ez a titka a 90 éves Ilona néninek

Dátum: 2023. okt 19. 17:43

Családi körben ünnepelte 90. születésnapját Perge Istvánné Ilona néni, akit Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében dr. Makkai Orsolya alpolgármester és Riespler Pál önkormányzati képviselő köszöntött.

Bármennyi zöldhulladék landolhat a kukában, de nem akárhogyan! 

Dátum: 2023. okt 18. 19:00

Segítséget nyújt a lakosságnak a zöldhulladék gyűjtésével kapcsolatban a Zöld Völgy Nonprofit Kft. Van néhány feltétel, amit muszáj betartani, ellenkező esetben nem szállítják el a helytelenül kirakott szemetet.

Varázskoktélt a gyerkőcnek, és menekülnek a bacik!

Dátum: 2023. okt 18. 16:05

Köhög, tüsszög, pedig még be sem jöttek a mínuszok. Milyen teákat adjunk egy ovisnak vagy kisiskolásnak, hogy ne betegeskedje végig az őszt és a telet?

Állj, szelektálj! — mozgalmas szemléletformáló program iskolásoknak

Dátum: 2023. okt 17. 13:00

Állj, szelektálj! címmel indított környezettudatosságra nevelő programot a Sajó-Bódva Völgye és Környéke Önkormányzati Hulladékkezelési Társulás térségünk gyermekei számára. Céljuk minél többüket elérni egy mentorprogram és egy telephely-látogatás keretében, elültetve bennük a fenntarthatóság, illetve a környezet- és bolygóvédelem egyéni felelősségtudatát.

Az új trendek már Kazincbarcikán is elérhetők — névadó és házassági évforduló anyakönyvvezetővel

Dátum: 2023. okt 17. 09:00

Október 1-jétől hivatalosan igénybe vehetőek az újhullámos szolgáltatások a kazincbarcikai anyakönyvvezetőknél is. Kazincbarcika Város Önkormányzata ugyanis lehetővé tette számukra a névadó és házassági évforduló megtartását.

Isten veled, Angelika

Dátum: 2023. okt 16. 20:20

Méltósággal viselt, hosszan tartó, súlyos betegség után, 52 éves korában elhunyt városunk szülötte, R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas magyar író.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk