https://kolorline.hu/Győzelmet hozott a Kolorcity Kazincbarcika — PSE első mérkőzése

Győzelmet hozott a Kolorcity Kazincbarcika — PSE első mérkőzése

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Sport

Jól indult a szezon a Kazincbarcikával házasságra lépő NB II-es újonc Parasznya SE-nek a férfi futsal NB II. Keleti csoportjában. A csapat győzelemmel kezdett: az 1. fordulóban a MEAFC-ot fektette két vállra.

A Kazincbarcikával született együttműködést követően sikerrel lépett pályára az immár NB II-ben játszó Kolorcity Kazincbarcika — PSE. A futsalmérkőzésnek a Miskolci Egyetemi Körcsarnok adott otthont, ahol a házigazda MEAFC Miskolc volt a Parasznya ellenfele. 

Szabó Dávid, a Kolorcity Kazincbarcika — PSE játékosedzője a 2-3-as végeredményt büszkén konstatálta.

„A Miskolci Egyetem csapata évek óta erősíti a futsal NB II-es mezőnyét, rutinos játékosai mellett sok fiatal is helyet kapott náluk. Parázs összecsapásra számítottam, de arra kértem a srácokat, hogy maradjanak higgadtak, és a szervezett védekezésre helyeztük a hangsúlyt. A mérkőzés elején sikerült kontrákból veszélyeztetni, majd végül Hegedűs góljával megszereztük a vezetést, ami után elindult az adok-kapok. A félidőt követően a csapat még jobban a kontrákra helyezte a hangsúlyt, és Bortnyák, valamint Varga góljaival sikerült 3 gólos előnyre szert tennünk. Nagyon örülünk a győzelemnek, reméljük, hogy jövő héten itthon tudjuk majd növelni pontjaink számát.”

A Férfi Futsal NB II. Keleti csoportjának 2. fordulójában szeptember 23-án (hétfőn) a Kolorcity Kazincbarcika - PSE hazai pályán a VS Dunakeszi csapatát fogadja majd. A mérkőzésnek 21:00 órai kezdettel a Kazinczy Ferenc Tornacsarnok ad majd otthont.

További híreink

Last chance!

Dátum: 2024. szept 17. 11:43

Az utolsó esély is megadatik a futóknak szombaton! Szeptember 21-én legfeljebb 200 szélsebes versenyző még beszállhat a BorsodChem Kolorfutás idei etapjába.

Így ért véget a 2024-es diákmunkaszezon Kazincbarcikán

Dátum: 2024. szept 16. 11:19

Az idén is aktív diákmunkaprogram keretében, júliusban és augusztusban összesen 120 — 16 és 25 év közötti — fiatal dolgozhatott Kazincbarcika Város Önkormányzatnál és cégeinél, intézményeinél egy-egy hónapot. A szervezők egyértelműen pozitív, sőt fejlődő összképről számoltak be.

Közlekedésbiztonság játékosan – újabb Bike Day a gyerekeknek

Dátum: 2024. szept 15. 22:16

Tanévkezdéskor már hagyományosan közlekedésbiztonsági Bike Dayt tart a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a város általános iskolásai számára. Amikor újra beköszönt a suliidő, különös fontos feleleveníteni és elmélyíteni a szabályok ismeretét. Szeptember 12-én ezt játékos, sőt versenyzős formában tehették meg a diákok. A tét többek között egy vándorkupa volt.

BorsodChem Kolorfutás 2024

Dátum: 2024. szept 15. 12:47

Szeptember 21-én újra elrajtol a BorsodChem Kolorfutás. Cikkünket folyamatosan frissítjük a programmal kapcsolatos tudnivalókkal. Az esemény az útvonal miatt forgalmirend-változásokkal jár, térképen mutatjuk, mire kell számítani. Cikkünk frissült a Volánbusz járatainak közlekedésével és útvonalával, TÉRKÉPPEL!

KolorTV élőben

Programajánló

Értékeink nyomában - kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk