https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC — Békéscsaba 1912 Előre 2-1

Kolorcity Kazincbarcika SC — Békéscsaba 1912 Előre 2-1

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Sport

Győzelemmel zárta hazai szériáját a Kolorcity Kazincbarcika SC vasárnap a Merkantil Bank Liga soros mérkőzésén. Az újabb győzelemmel a KBSC jelenleg a tabella 2. helyéről várja a folytatást.

A KBSC agresszív letámadással kezdett, aminek meg is lett az eredménye: a 15. percben Pethő Bence 13 méterről lőtte be az első hazai gólt az ellenfél kapujába. Aztán közvetlenül az első félidő vége előtt Bódi Ádám 23 méterről lőtt szabadrúgása végződött góllal, így kétgólos előnnyel fordult a csapat a szünetre. 

A második játékrészben a szakadó esőtől meglehetősen csúszóssá vált a pálya, és némileg élénkült is a vendégek játéka. A Békéscsaba a 73. percben csereként hozta a pályára Kóródi Nándort, aki egy védelmi hiba után szerezte meg csapatának a szépítő gólt. Ezt követően már nem született újabb gól, így kialakult a végeredmény:

Kolorcity Kazincbarcia SC — Békéscsaba 2-1. 

Csapatunk ezzel a tabella 2. helyén áll jelenleg. A Merkantil Bank Liga október 20-án folytatódik a KBSC számára, amikor is Ajka fogadja majd csapatunkat.

Gólszerzők:

Pethő B. 15’
Bódi Á. 45+1’
Kóródi 74’

 

„Nagyon megnehezítette a dolgunkat a Békéscsaba. Egyébként egy nagyon küzdelmes mérkőzés volt a mostani a nehéz talajú pályán, de örülök, hogy ezt az egygólos előnyt, illetve a 2-1-es végeredményt sikerült megtartani — nyilatkozta a mérkőzést követően Erős Gábor, a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője. — Nekünk ez a 3 pont nagyon fontos volt, és még nagyobb örömmel tölt el az a tény, hogy újra a második helyre léptünk fel a tabellán.”

Fotó: KBSC/Kovács Donát 

További híreink

Kiállítás Bolacsek László ötvös-fémműves iparművész munkáiból

Dátum: 2024. okt 15. 22:25

Az Időskorúak Gondozóházában nyílt kiállítása Bolacsek Lászlónak az idősek hónapjában. A minitárlat különlegességét az adja, hogy a művész néhány hónapja maga is a gondozóház lakójává vált.

Városszépítő, őszi, csereberélős virágbörze

Dátum: 2024. okt 15. 06:28

Kazincbarcika virágszeretői gyűltek össze a hétvégén az Ambrózia Étterem előtt rendezett virágbörzén a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület szervezésében. A programon osztották ki azt a 800 tő árvácskát is, amelynek beszerzését Kazincbarcika Város Önkormányzata támogatta.

Kazincbarcikai sikerek a Kölyökből Atléta Program regionális csapatversenyén

Dátum: 2024. okt 14. 19:00

Miskolcon bonyolították le a Kölyökből Atléta Program őszi csapatversenyét 2 korosztályban. A kazincbarcikai csapatok minden számban győzelmet arattak.

Már újrahasznosított növényolajból is gyárt műanyag-alapanyagot a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. okt 14. 16:36

A körkörös gazdasági folyamatok fejlesztése, és 2030-ra a CO2-kibocsátás 30 százalékos csökkentése is a fő célok között szerepel a vállalatnál.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcika Város Önkormányzatának '56-os emlékünnepsége

Kazincbarcika, '56-os emlékmű

Az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör alkotásainak kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk