Képneve

ELMARAD!!! Pécsváradi Zoltán - Vizeli Csaba: Czibor a rongylábú

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés: 2022. okt 18. 11:45

Kategória: Kultúra


Helyszín: Don Bosco Sportközpont - Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

Kezdete: 2020. szeptember 17. 19:00

Az előadásra történő belépés díjmentes, de előzetes regisztrációhoz és a helyszínen jelenléti ív aláírásához kötött.

Regisztráció és belépőjegy igénylés: Személyesen a kazincbarcikai görögkatolikus templom irodájában munkanapokon 8 és 13 óra között (Castelló cukrászda mellett) vagy a czibor@mi.gorogkatolikus.hu e-mail címen lehetséges nevek, elérhetőség megadásával.

Óvintézkedések: Ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A családok, baráti társaságok közötti távolságtartás biztosított a korlátozott számú belépőjegy kiadásával. Kérjük lázasan, köhögősen, betegen ne vegyen részt az előadáson! Arcmaszkot hozzon magával.

A mű ismertetése

Czibor Zoltán, az Aranycsapat legendás balszélsője, a kiszámíthatatlan „Bolond”, a „Rongylábú”, az örök mókamester pályafutását bemutató musical a Czibor 90 emlékév kiemelt elemeként készült. A zenés darab az Aranycsapat történetén keresztül bepillantást enged a magyar futball aranykorába és annak hátterébe. Az ötvenes évek teljes korrajzán keresztül láthatjuk, hogy a kegyelt sztároktól miként fordul el néhány pillanat alatt a hatalom a világbajnoki vereség után, illetve az ötvenhatos forradalom után miként kényszerülnek idegenben maradni a legnagyobb játékosok. A darabban az Aranycsapat játékosai mellett többek között megjelenik Kubala László, Sebes Gusztáv, Farkas Mihály is. Szívbe markoló történet az Aranycsapat történetéről, a magyar futball aranykorának kalandos életű különc zsenijéről, végtelen hazaszeretetéről. A mű nem csak a focirajongókban hagy mély nyomot.

 

 

 

További programok

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Kezdete: 2023. jún 05. 14:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata tisztelettel meghívja az aktív korú és a nyugalmazott pedagógusokat városi pedagógusnapi ünnepségére.

Nyári színházi esték Kazincbarcikán — Körúti Színház: Zsákbamacska

Kezdete: 2023. jún 17. 19:00

SZILÁGYI LÁSZLÓ: Zsákbamacska – zenés vígjáték

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kezdete: 2023. jún 19. 08:00

Két kézműves alkotótábor, egy élménytábor és egy színjátszó tábor várja idén a gyerekeket Kazincbarcikán. Jelentkezni a cikkben található linkeken keresztül lehet.

A Miskolci Szimfonikus Zenekar promenád koncertje

Kezdete: 2023. jún 28. 18:00

Könnyed, vidám, népszerű. Ezekkel a jellemzőkkel illethetjük a Miskolci Szimfonikus Zenekar hagyományos, évadzáró promenád koncertjét. A június végi hangversenyt idén először a kazincbarcikai közönség is a saját városában élvezheti, mely remek szórakozás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A zenekar a klasszikus repertoár népszerű és magával ragadó műveiből válogatva várja a közönséget.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári színházi esték Kazincbarcikán — Körúti Színház: Zsákbamacska

Mezey István Művészeti Központ udvara

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

A Miskolci Szimfonikus Zenekar promenád koncertje

Mezey István Művészeti Központ udvara

Nyári színházi esték Kazincbarcikán — Körúti Színház: Óz, a csodák csodája

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk