Képneve

Kolorfutás Night

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés: 2021. jún 23. 15:37

Kategória: Sport


Helyszín: Kolorcity

Kezdete: 2021. augusztus 21. 20:00

Már lehet nevezni az idei Kolorfutásra. A sporteseményt a szervezők éjszakai etapokkal, a futás útvonalán pedig különleges látványelemekkel, performanszokkal színesítik. A Kolorfutás Night programon a verseny fennállása óta most előszőr, a résztvevők éjszaka futhatnak versenyszerűen Kazincbarcika utcáin.

A verseny tervezett időpontja augusztus 21. amikor is egy igazi jó hangulatú esti sportfesztiválon vehetnek részt az érdeklődők. A szervezők több távot is kialakítanak az eddigiekhez képest azért, hogy mindenki megtalálja a maga számára a legalkalmasabbat. Ismét lehetőséget kapnak a gyerekek, hogy részesei lehessenek egy feledhetetlen nagyszabású versenynek. Idén két korcsoportban nevezhetnek a lelkes apróságok. A 4-6 éves korosztály az Ovimaraton távon, a 7-12 éves korosztály pedig a Sulimaraton indulhatnak.

Fuss, hogy segíthess! címmel jótékonysági etap azaz Csillagfutam is színesíti a programot. Szintén újdonság az a 2,5 km-es táv ahol a résztvevők a Csillagfürt EGYMI kazincbarcikai tagintézményének fogyatékkal élő tanulóit támogatják nevezésükkel, ugyanis a teljes befolyt összeget az intézménynek ajánlják fel a szervezők.

A rövidebb távot a 5,25 km-es távot a minimaratont a futni szerető, de még nem kimondottan a teljesítményre és versenyre törekvő hobbifutóknak ajánlják a szervezők. A 10,5 km-es negyedmaraton azoknak ajánlott, akik szeretik a határaikat feszegetni és kacérkodnak a verseny adta izgalmakkal. A rendezők azokra is gondoltak, akik komoly versenyzési tapasztalattal és szándékkal állnak majd a rajtvonalhoz és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a dobogó legfelső fokára álljanak. Ők egy 21 km-es félmaratoni távon mérhetik össze erejüket versenytársaikkal.

A nevezésre illetve a nevezési díj befizetésére a www.kolorcity.hu oldalon már van lehetőség. A nevezés befizetés után válik érvényessé. A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvétel jogát, a rajtszámot, az egyedi befutó érmet, a frissítéseket, az egészségügyi biztosítást, az ingyenesen letölthető on-line fotókat, valamint a versenybírói felügyeletet.

További részletek és az útvonalak megtalálhatóak a KolorAPP városüzemeltetési applikáció programok menüjében.

További programok

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Kezdete: 2021. okt 01. 14:00

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Kezdete: 2021. okt 12. 19:00

Idősek hónapja – Zorán-koncert

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk