Képneve

A borsodi gyökerek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés: 2022. dec 05. 23:01

Kategória: Szórakozás


Helyszín: Don Bosco Sportközpont

Kezdete: 2022. december 19. 18:00

Két visszhangos, vastapsos nevettető a megyénkből, közös színpadon, Kazincbarcikán? Ennyire nincs még vége az évnek Kolorcityben! Decemberi 19-én, hétfőn, 18:00 órától várja a közönségét Aranyosi Péter és Vida Péter stand up komédiás a Don Bosco Sportközpontban.


A körülbelül 90 perces show-ban felváltva tolják a poénokat és egymásnak kontráznak. A főtémájuk valóban a miskolci, borsodi gyökereik lesznek. A humor nyelvén mesélnek arról, hogy milyen volt B.-A.-Z megyében felnőni, az első gyereklépésektől az első munkahelyekig. Úgy készüljetek, hogy bizony meg fognak nevettetni Titeket!


Az előadás belépődíjas. Az elővételes jegy (a Kolorcity weboldalon online ITT vagy személyesen a Mezey István Művészeti Központban) egészen a show napján 14:00 óráig 3500 Ft. A helyszínen 4500 Ft!


Könnyeket kívánunk a nevetéstől!

További programok

VI. Rejtvényfejtő verseny

Kezdete: 2023. febr 18. 09:00

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre Kazincbarcikán az Idővár Nyugdíjas Klub és a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében a rejtvényfejtő verseny. A programnak a Mezey István Művészeti Központ ad otthont február 18-án, szombaton, 09:00 órai kezdettel.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk