Hírek

FENNAKADÁS A KÖZLEKEDÉSBEN — Aszfaltozás kezdődik hétfőn a Tóth Árpád úton

Dátum: 2024. ápr 05. 09:31

Leglátványosabb szakaszához érkezett a Tóth Árpád úton március elején kezdődött útfelújítás. Az aszfaltozás tervezetten április 8-tól 10-ig tart majd, amely érinti a közlekedést a becsatlakozó utakról, valamint a Radnóti Miklós és Móricz Zsigmond terekről is.

Jelentős támogatást kapnak idén is a civil- és sportszervezetek

Dátum: 2024. ápr 04. 22:27

Kazincbarcika Város Önkormányzata majd’ 20 millió Ft-tal segíti 2024-ben a helyben működő civil- és sportszervezeteket. A Társadalompolitikai Bizottság 39 sikeres pályázatról döntött.

Időmérleg felvételt indít a KSH

Dátum: 2024. ápr 03. 18:00

A Központi Statisztikai Hivatal időmérleg felvételt indít. Az ehhez kiválasztott személyek postai úton kapnak majd felkérést.

Felmérést végez a KSH a lakosság utazási szokásairól

Dátum: 2024. ápr 02. 18:00

A Központi Statisztikai Hivatal a lakosság utazási szokásainak felméréséhez adatfelvételt indít. A kiválasztott háztartások postai úton kapják meg felkérésüket.

Kazincbarcika megőrizte a Kerékpárosbarát Település címet

Dátum: 2024. ápr 02. 07:12

Újabb 1 évig viselheti a Kerékpárosbarát Település címet Kazincbarcika, miután sikeresen szerepelt a 2023-as pályázati kiíráson is.

Felmérést végez a KSH a háztartások információs és kommunikációs technológiai eszközhasználatáról

Dátum: 2024. ápr 01. 20:00

A Központi Statisztikai Hivatal felmérő adatfelvételt indít a háztartások információs és kommunikációs technológiai eszközhasználatáról. A felvételbe kiválasztott személyek postai úton, levélben kapnak felkérést.

Tojásra fel! — húsvéti hagyományőrző program a Völgy parkban

Dátum: 2024. ápr 01. 17:16

Nagy sikerrel zárult Kazincbarcika első közösségi húsvéti programja. A jelmezes show-val, népi játékokkal és „csokiriadókkal” tarkított rendezvényt hagyományteremtő céllal rendezték, amelyre a helyieken túl sok környékbeli is ellátogatott.

Újabb vállalkozók fejlesztettek a KolorFundnak köszönhetően

Dátum: 2024. márc 31. 18:32

Tavaly több helyi mikro- és kisvállalkozó is vissza nem térítendő támogatásban részesült a Kazincbarcika Város Önkormányzata által újraélesztett KolorFund pályázatnak köszönhetően. A több mint 40 nyertes közül a napokban 3 céghez is ellátogatott a városvezetés.

Hímes tojásokkal díszítették a fákat az ovisok

Dátum: 2024. márc 30. 18:37

Mintegy 150 óvodás gyűlt össze csütörtökön a Kazincbarcikai Összevont Óvodákból a Völgy parkban, hogy húsvétra készülődve színes tojásokkal díszítsék a fákat. A dekoráció a vasárnapi Tojásra fel! program díszítőeleme lesz.

Kolorcity egészségtudatos!

Dátum: 2024. márc 30. 08:03

Nagy érdeklődés és sok résztvevő mellett tartott szűrőnapot a Magyar Vöröskereszt Kazincbarcikán, a Mezey István Művészeti Központban. Az eseményen vércukor- és koleszterinszint-mérésre, csontsűrűségmérésre, szájüregi szűrésre, valamint egyéb fontos vizsgálatokra is lehetőség volt, amelyek akár komoly egészségügyi problémákra is fényt deríthetnek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk