Hírek

Szuper sportoló program a 70-es számra építve a Kazinczy Ferenc Tagiskolában

Dátum: 2024. jún 27. 07:00

A Kazinczy Ferenc Tagiskola egy már hagyományosnak számító sportprogramot szabott át Kazincbarcika 70. városi évének szellemében. A sportiskola legügyesebb diákját kutató több korcsoportos vetélkedőn a 70-es számra komponált feladatok sorát kellett megoldaniuk a versenyezőknek.

Megkezdődtek a Kolortáborok, ám még lehet jelentkezni

Dátum: 2024. jún 26. 19:47

Összesen 5 táborral készült a gyerekeknek idén Kazincbarcika városa. Közülük kettőre még lehet jelentkezni. A sporttáborba június 27-én 18:00 óráig, a szabadidős táborba pedig július 4-én 18:00 óráig lehet a gyerekeket becsekkolni.

Szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 26. 18:24

Intenzíven folytatódik a szúnyogok elleni küzdelem Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint az időjárás függvényében, június 27. és 30. között, az éjszakai órákban ismét beavatkozásra kerül sor.

Az Univerzális univerzum tudományos diák-tehetségkutató finisszázsa

Dátum: 2024. jún 23. 10:27

A Dózsa György Tagiskola, mint akkreditált tehetségpont felelős intézményként vett részt a kiváló Nemzeti Tehetség Program pályázaton 17 dózsás, illetve kazinczys diákkal. A tehetségazonosító teszten jól szereplő gyerekek számos extra élményben és tapasztalatban részesültek. Ennek nyomában születő munkáikat június 19-én egy záróceremónián állították ki.

Útlezárás hétfőn ivóvíz-csővezeték javítása miatt

Dátum: 2024. jún 22. 11:43

Egy meghibásodott ivóvízvezeték javítása történik majd június 24-én (hétfőn) Kazincbarcikán. A munkálatok miatt a Pollack Mihály utca 1. és az Egressy Béni út 40. közötti rövid szakaszt teljesen lezárják az ÉRV szakemberei.

Véget ért a tanév, jó bizonyítványért zsebpénz jár a diákoknak Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 21. 12:46

Június 21-én hivatalosan is véget ért a 2023/2024-es tanév. Azok a diákok, akik a feltételeknek megfelelnek és legalább 3,8 tanulmányi átlagot értek el, támogatást kaphatnak Kazincbarcika Város Önkormányzatától. Ez forintosítva 10.000 Ft és 25.000 Ft közötti összeget jelent. A jeles érettségiért még ettől is több: 50.000 Ft jár.

Csobbanj, Kazincbarcika! — a magyar úszás napja a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. jún 21. 07:00

Hagyományteremtés, az úszás és a vízi sportok népszerűsítése — ezzel a céllal rendezték meg a Csobbanj, Kazincbarcika! elnevezésű programot a Kazincbarcikai Fedett Uszodában június 17-én. A Delfin Vízisport Klub szervezésében több úszáshoz kapcsolódó mozgásformát mutattak be a résztvevőknek játékos formában. A rendezvény jótékony célt is szolgált, hiszen az idősek támogatására gyűjtöttek.

Ovis Grund Gála — A birkózás utánpótlásának ünnepélyes találkozója

Dátum: 2024. jún 20. 15:53

A Kazinczy Ferenc Tagiskola, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák és a KVSE birkózó szakosztálya közösen szervezte meg az ovis grund gálát június 17-én a Kazinczy Tornacsarnokban. A rendezvény célja a toborzás, az utánpótlás felkészítése, a sportág népszerűsítése volt.

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk