Hírek

Beindult a ‘24-es diákmunkaszezon Kazincbarcikán: pénzkereset és munkatapasztalat

Dátum: 2024. júl 06. 21:40

Idén nyáron sem maradnak munkalehetőségek nélkül a dolgozókedvű diákok Kazincbarcikán. A 16 és 25 év közötti nappali tagozatos fiatalok a Polgármesteri Hivatalban, illetve az önkormányzat intézményeiben és cégeiben dolgozhatnak egy-egy hónapot, ahol napi négy órában foglalkoztatják őket. Az összesen 120 tanuló munkáját mentorok segítik.

Városi Semmelweis-napi ünnepség és díjátadó Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 04. 22:10

A magyar egészségügy napját, a Semmelweis-napot követően, július 2-án gyűltek össze a kazincbarcikai egészségügyi dolgozók a Mezey István Művelődési Központban. A Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Kórház rendezvényén köszöntötték a jelenlévőket és kitüntető díjakat adtak át, majd Vastag Csaba műsorával és desszertbárral kedveskedtek az egybegyűlteknek.

Helyszíni bejárás és geodéziai mérés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 03. 09:25

A LIFE19 CCA/HU/001320 LIFE-CLIMCOOP azonosítószámú, VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT című projekt keretében hőhullám cselekvési terv, valamint öntözési, talajvédelmi és zöld infrastruktúra terv készül Kazincbarcika város számára.

Gyomirtás kezdődik a MÁV területein

Dátum: 2024. júl 02. 17:00

A MÁV Zrt. miskolci területein vegyszeres gyomirtás kezdődik, amely érinti a vasúttársaság kazincbarcikai vonalait is. A beavatkozásra július 9-én kerül sor.

Folytatódik a harc a szúnyogok ellen Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 02. 11:38

Újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán a város önkormányzatának megbízásából. A kétféle beavatkozást az időjárás függvényében július 2. és 5. között, az éjszakai órákban végzik a szakemberek.

Dupla dinamit a szúnyogok ellen Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 01. 16:45

FRISSÍTVE! Hasonlóan a tavalyi módszerhez, idén is duplázza Kazincbarcika Város Önkormányzata a szúnyogok elleni erőket. A szúnyoggyérítés alapvetően összetett program, de Kazincbarcika városa saját büdzséjéből külön is áldoz ennek kapacitásnövelésére.

Esővízgyűjtő-tartályokat kaptak a sikeresen pályázó kazincbarcikaiak

Dátum: 2024. júl 01. 11:44

Újabb IBC-tartályokhoz juthattak pályázat útján kazincbarcikai lakosok. A lehetőség a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként valósulhatott meg.

Megtörtént a Virágos Magyarország 2024-es előzsűrizése Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 28. 13:08

Molnár Péter főkertész városunk virágai közé vitte a Virágos Magyarország körzeti zsűrijének két tagját, teret adva annak, hogy Kolorcity mint korábban már olyan sokszor, újra elnyerhesse az egyik elismerést. A végső döntés ősszel várható.

Országos ruhagyűjtés a herbolyai rászoruló családoknak

Dátum: 2024. jún 27. 16:00

Az Egressy Béni Városi Könyvtár a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Olvasó Szolgálati Szekcióval közösen országos hatókörű ruhaadomány-gyűjtést szervezett a Herbolyán élő rászoruló gyermekek, családok részére. A tetemes adományt a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ vette át és osztja szét.

Szuper sportoló program a 70-es számra építve a Kazinczy Ferenc Tagiskolában

Dátum: 2024. jún 27. 07:00

A Kazinczy Ferenc Tagiskola egy már hagyományosnak számító sportprogramot szabott át Kazincbarcika 70. városi évének szellemében. A sportiskola legügyesebb diákját kutató több korcsoportos vetélkedőn a 70-es számra komponált feladatok sorát kellett megoldaniuk a versenyezőknek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk