Hírek

Kolorcity Kazincbarcika SC — Békéscsaba 1912 Előre 2-1

Dátum: 2024. okt 09. 16:56

Győzelemmel zárta hazai szériáját a Kolorcity Kazincbarcika SC vasárnap a Merkantil Bank Liga soros mérkőzésén. Az újabb győzelemmel a KBSC jelenleg a tabella 2. helyéről várja a folytatást.

A természet csodái

Dátum: 2024. okt 07. 17:00

Az idősek havában a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ minden intézményében szervez programokat a szépkorúaknak. Október 7-én a II. Számú Idősek Otthonában fotókiállítás nyílt.

Szüreti kavalkád a Füzike Tagóvodában

Dátum: 2024. okt 07. 06:47

A Füzike Tagóvoda október 4-én újra megtartotta a hagyományos Szüreti kavalkád nevű sikerprogramját azzal az ismételt céllal, hogy a gyerekekhez közelebb hozza a szüret hagyományait és egyúttal továbbépítse a jó kapcsolatot a szülőkkel.

Diákolimpia a mezőn — 200 gyermek futott

Dátum: 2024. okt 06. 15:00

A zivatar ellenére szívósan megrendezték idén is a Diákolimpia mezei futóbajnokságát Kazincbarcikán. A megmérettetésen mintegy 200 tanuló vett részt, korcsoportokra bontva. A sportkedvet és elszántságot erősen próbára tevő időjárás sem szegte a futók kedvét, nem lett akadály a gördülékenyen zajlott verseny számára.

Biciklik és Halak Kolorcityben (2013)

Dátum: 2024. okt 06. 09:00

Kazincbarcikán mára majd’ félszáz szembeszökő falfestmény található. A második példány még bőven a 2013-as első nemzedéket gazdagítja.

Az idősek napja legyen csak fiatalos!

Dátum: 2024. okt 05. 13:00

Az ifjú lélek ünnepeként tartotta meg Kazincbarcika Város Önkormányzata október 1-jén a Don Bosco Sportközpontban az idősek világnapi programját. Az összetett rendezvény fő műsorszáma a városvezetői ajándékozást és a köszöntőt követően Csonka András zenés randevúja volt.

Fékező lakáspiac Kazincbarcikán is — sokan kínálnak, kevesebben vesznek

Dátum: 2024. okt 05. 11:33

Árrobbanást és keresletélénkülést vártak az ingatlanpiac szereplői az év első felében. Térségünkben azonban ez nem következett be, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye lakás- és házárai nem drágultak jelentősen. A Kolorline által megkérdezett szakember szerint a piacon egyelőre kevés a vevő és nagy a kínálat. Ez tapasztalható Kazincbarcika ingatlanáraiban is. Ez a vevőknek jó hír, az eladóknak egyelőre kevésbé.

KolorFund — önkormányzati támogatás vállalkozásoknak

Dátum: 2024. okt 04. 08:45

Eldőlt, hogy mely vállalkozások kaphatnak támogatást idén Kazincbarcika Város Önkormányzatától. A leköszönt képviselő-testületi utolsó ülésén fogadta el az erről szóló javaslatot, mintegy félszáz mikro- és kisvállalkozást segítve ezzel.

Tompa-emléknap és elsős avató a Tompa Mihály Általános Iskolában

Dátum: 2024. okt 02. 20:00

Kettős ünnepnapot tartott szeptember 26-án az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája. Már megkezdett hagyományt folytattak azzal, hogy a névadó Tompa Mihály emléknapját összekötik az első osztályosaik avató ünnepségével. A összetett ceremónia a szülőknek, diákoknak és a tanároknak is lélekemelő volt.

Megalakult az új képviselő-testület

Dátum: 2024. okt 02. 17:56

Október 2-án tartotta alakuló ülését Kazincbarcika Város Önkormányzatának új képviselő-testülete. A grémium letette esküjét, megválasztották a város alpolgármesterét, a bizottságok tagjait és döntöttek a működésüket érintő kérdésekben. Az önkormányzati rendszer némileg átalakult, amelynek célja a hatékonyság növelése, valamint a szakmai szempontok előtérbe helyezése.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcika Város Önkormányzatának '56-os emlékünnepsége

Kazincbarcika, '56-os emlékmű

Az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör alkotásainak kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk