Hírek

Megkezdődött az iskola – az utcán is vigyázzunk a gyermekekre

Dátum: 2020. szept 11. 11:11

Véget ért a vakáció, szeptember 1-jén megkezdődött az új tanév. Rendhagyó ez a helyzet, hiszen a megszokottól hosszabbra nyúlt a gyerekek otthon tartózkodása. Iskolakezdéskor egyébként is figyelmetlenebbek a gyerekek, ugyanakkor a kényszerű otthonlét miatt még nehezebben zökkennek vissza a hétköznapokba.

Kazincbarcikai kórház tájékoztatója csomagleadási lehetőségről

Dátum: 2020. szept 10. 13:35

A kazincbarcikai kórház tájékoztatja a hozzátarozókat, hogy az elrendelt látogatási tilalom miatt ismét bevezették a csomagleadási rendszert.

Lakossági tájékoztató Egressy Béni utca DN 400 ivóvízvezeték rekonstrukciójával kapcsolatban

Dátum: 2020. szept 10. 12:28

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy 2020.09.14-én megkezdődik az Egressy Béni utca újabb szakaszának ivóvízvezeték rekonstrukciója. A felújítás az Egressy Béni utca 1-től kezdődik és tart az Egressy utca nagy részén a Liget úttal bezárólag.

Vidám nótaest a Kockában

Dátum: 2020. szept 10. 11:35

Még augusztusban indította el az Újkazinci Baráti Kör a „Kávéházi délutánok” programsorozatát, melynek a Kocka Étterem ad otthont. Bizonyos időközönként különböző témákkal, szórakoztató műsorokkal várják az érdeklődőket.

Új helyen a Gymstick edzés

Dátum: 2020. szept 10. 10:54

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!!

Hamarosan elkészülnek az új parkolók a Lini téren

Dátum: 2020. szept 09. 14:37

Hamarosan elkészül a Lini István téren épülő 248 db parkoló, melyből hat mozgássérültek részére lett kialakítva. Az építkezés a barnamezős beruházás keretében európai uniós, állami és jelentős önkormányzati forrás bevonásával zajlik.

Látogatási tilalom a kazincbarcikai kórházban

Dátum: 2020. szept 09. 08:38

Az országos tisztifőorvos közleménye alapján szeptember 8-ától látogatási tilalmat rendeltek el a Kazincbarcikai Városi Kórház minden fekvőbeteg osztályán.

Látogatási és kijárási tilalom a kazincbarcikai idősotthonokban

Dátum: 2020. szept 08. 12:32

Látogatási és intézményelhagyási tilalmat rendelt el az országos tisztifőorvos az ország szociális intézményeiben. A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által működtetett bentlakásos idősellátó intézményegységekben szeptember 9-étől lép életbe a tilalom.

Szerkesztőségünkben láttuk vendégül a Burinda családot

Dátum: 2020. szept 08. 12:10

A KolorTV Kolorlive című élő adásának vendége volt szeptember 8-án Burinda Zsombor édesanyja, Burinda – Szűcs Szabina. Míg ő a stúdióban beszélgetett kollégánkkal, a kis Zsombor a tévén keresztül nézte anyukáját, s ahányszor meglátta, fülig ért a szája.

Remekelt a VRCK

Dátum: 2020. szept 07. 15:37

A hétvége Kazincbarcikán sem telt el sportesemény nélkül. Szombaton, azaz szeptember 5-én, a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata két felkészülési mérkőzést is játszott a szintén Extraligában szereplő Dunaferr SE-vel, a Don Bosco Sportközpontban.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk