Hírek

Új alprogram az EduSenior Információs és Tanácsadó Programban

Dátum: 2020. nov 29. 15:12

„Helyi értékek feltárása, honismeret” címmel alprogramot indított 2020. október 20-án az EduSenior Információs és Tanácsadó Program. Az alprogram alapítói Dr. Dobos László, a 3. Kor Egyeteme Miskolc Alapítvány Kuratóriumának elnöke, Kálmán Vilmosné az Újkazinci Baráti Kör képviselője és Pelle Anna az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub vezetője.

Mit üzennek a gyerekek a Mikulásnak?

Dátum: 2020. nov 29. 09:00

Hamarosan jön a nagyszakállú, ezért kíváncsiak voltunk, hogy mit üzennek nekik a kazincbarcikai ovisok és kisiskolások. A válaszok az apróságok kifejezték jókívánságaikat, és elárulták, hogy már nagyon várják őt. Többen aggodalmukat fejezték ki, hogy nehogy elkapja a Mikulás a koronavírust, és megkérdezték, hogy van. A hóesés is a top 10 kérések között szerepelt, ám akadtak olyan gyerekek, akik konkrét elképzeléseiket és kívánságaikat osztották meg a Télapóval.

Idén is legyen az ünnep még szebb!

Dátum: 2020. nov 29. 08:00

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma és a Városszépítő Egyesület idén is meghirdeti a hagyományos városszépítő versenyét.

Együtt sikerülni fog!

Dátum: 2020. nov 28. 08:00

Bizonyára hallottak már a kazincbarcikai Burinda Zsomborról, hiszen több alkalommal is írtunk már róla, valamint az országos tévé- és rádió csatornák is rendszeresen foglalkoznak a család történetével. Zsombin, aki SMA 1-es típusú beteg, a világ legdrágább gyógykezelése segíthet, ami 730 millió forintba kerül, jelenleg erre gyűjt a család.

A kijárási korlátozás óta a helyi kisboltok körül nagymértékben megnőtt a szemetelés

Dátum: 2020. nov 28. 08:00

Kijárási korlátozásokat követően a kisboltok körüli közterületen megnövekedett a háztartási jellegű hulladék.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. november 27.

Dátum: 2020. nov 27. 17:26

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Előregisztrációval és hosszabb várakozási idővel érhető el az állam által biztosított influenza elleni védőoltás a háziorvosoknál

Dátum: 2020. nov 27. 08:00

Az országos tisztifőorvos tájékoztatása szerint ismét elérhető a háziorvosoknál az influenza elleni védőoltás.

Több mint 71 millió forintot vont el a kormány a várostól

Dátum: 2020. nov 27. 08:00

A Magyarország 2020. évi központi költségvetésének a veszélyhelyzettel összefüggő kormányrendelet szerint a belföldi gépjárművek után a települési önkormányzatot az általa 2020. évben beszedett gépjárműadó nem illeti meg, az a Járvány Elleni Védekezési Alap bevételét képezi. Kazincbarcika Város Önkormányzatának 2020. évi költségvetésében ez 69 857 000 Ft bevételkiesést jelent.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét novemberi lapszáma

Dátum: 2020. nov 26. 15:02

Új lapszámmal jelentkezünk november 27-én. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

Már a felújított ravatalozóban tartják a szertartásokat

Dátum: 2020. nov 26. 09:36

Az elmúlt időszakban teljes rekonstrukción esett át a ravatalozó épülete. A kivitelező cég szakemberei újraépítették a harangtornyot, új tetőszerkezetet kapott az épület, kicserélték a nyílászárókat, teljes körű külső és belső szigetelés, valamint festés valósult meg.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk