Hírek

Folytatódik az Egressy megújulása – energetikai korszerűsítés kezdődik

Dátum: 2024. ápr 11. 08:10

Az Egressy Béni Művelődési Központ színházterme nemrégiben már kapott egy csúcstechnológiás klímarendszert, most látványosabb részéhez ért a munka. Az épület külseje esik át teljes felújításon, új nyílászárókkal és többek között egy napelemrendszerrel bővül az intézmény.

Képekkel ír történetet – Szathmáry-Király Ádám fotóművész tárlata

Dátum: 2024. ápr 10. 18:24

Az elmúlt 55 év alkotásaiból válogat Szathmáry-Király Ádám EFIAP/gold díjas fotóművész Visszatekintő című kiállítása. A művész több mint 100 fotóját, hagyományos és digitális technikával készült képeit a Mezey István Művészeti Központban láthatja a közönség. A tárlat egyben része annak a programsorozatnak is, amely Kazincbarcika 70. születésnapja előtt tiszteleg.

Április végén jön a Futókörök napja 2024

Dátum: 2024. ápr 10. 13:27

A tavalyi nagy érdeklődés után idén ismét lesz Futókörök napja Kazincbarcikán, méghozzá április 27-én (szombaton), a Csónakázó-tónál. Április 1-jén megnyílt a jelentkezési lehetőség, ez nem tréfa! Cikkünkben összeszedtünk minden fontos tudnivalót.

Folytatódnak az útfelújítások Kazincbarcikán — felkészül az Attila és a Paál László utca, valamint a Dekovits tér

Dátum: 2024. ápr 09. 22:17

Gőzerővel zajlik városunkban a nagyléptékű útfelújítási program. Szerdán az Attila úton, csütörtökön pedig a Paál László utca és a Derkovits tér melletti szakaszon számíthatnak az autósok a munkálatok miatt kisebb fennakadásra.

KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK — Aszfaltozással folytatódik az Újkazinc városrész útrekonstrukciója

Dátum: 2024. ápr 09. 10:07

Néhány nap múlva, a tervek szerint április 11-én (csütörtökön) megkezdődik az Újkazinc városrészben indult útfelújítás leglényegesebb szakasza, az aszfaltozás. A munkálatok várhatóan április 17-ig (szerdáig) tartanak majd.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. ápr 07. 10:12

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez, melynek soron következő munkálatai miatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Színes házfalfestményekhez épületek kerestetnek Kolorcityben!

Dátum: 2024. ápr 06. 16:00

Újabb színes házfalakkal bővül Kolorcity. Kazincbarcika Város Önkormányzata hirdet pályázatot azon társasházak részére, amelyek szigetelt és színezett külső fallal rendelkeznek, és szívesen biztosítanának felületet a legújabb egyedi alkotások számára.

Két okoszebra is színre lép az Attila úton

Dátum: 2024. ápr 06. 07:00

Ahogyan arról már korábban is írtunk, a „Belterületi utak felújítása” projekt keretében négy fontos belvárosi útvonal részeként zajlik az Attila út teljes aszfaltcseréje is. A fejlesztés azonban nem áll meg itt, mert két okoszebrát is telepítenek ide.

Monumentális bicikliversenyző „suhan” hamarosan Kolorcitybe!

Dátum: 2024. ápr 05. 19:00

Egy újabb szobor készül Kazincbarcika számára. Szőke Gábor Miklós legújabb alkotása a 26-os főút egyik körforgalmát díszíti majd. A szobrászművész az unikornis, az oroszlán és a kínai sárkány után most a Tour de Hongrie kerékpárversenytől megihletve formálta meg az óriási, tempósan tekerő biciklista alakját.

A játszótérfejlesztések újkora jön el

Dátum: 2024. ápr 05. 13:00

Több kazincbarcikai játszótér játékállományára jelentős bővítés vár tavasszal, hogy áprilisban-májusban már használhassák a gyerekek az új jövevényeket.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk