Hírek

Rendkívüli hír – Szigorodnak a korlátozások

Dátum: 2021. márc 04. 16:05

A kormány döntése értelmében újabb szigorításokat vezetnek be az országban. Március 8-tól április 7-ig bezárják az óvodákat és az iskolákat, március 22-ig bezárnak az üzletek és minden szolgáltatás szünetel. Kazincbarcikán már március 5-től kötelező a közterületeken a maszkviselés.

Vonzónak találja több gyorséttermi lánc is Kazincbarcikát

Dátum: 2021. márc 04. 13:12

A tervek szerint egy gyorséttermi lánc települhet Kazincbarcikára. A napokban felkapott hír futótűzként terjedt a közösségi média oldalain. A gyorséttermi lánc által favorizált Móricz Zsigmond téri zöld területet Kazincbarcika Város Önkormányzata nem fogadta el helyszínnek, így a további egyeztetések eredményeként a Jószerencsét úti használaton kívüli nyilvános wc területén valósulhat meg a beruházás.

Hahó, könyvtár(s)ak – készüljetek!

Dátum: 2021. márc 03. 13:32

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár az idén is meghirdeti a Hahó, könyvtár(s)ak! című olvasásnépszerűsítő játékot a megye 3. és 4. osztályos tanulói számára. A fődíj – a tervek szerint – egy ingyenes nyári (olvasó)táborozás Bogácson.

Döntetlent játszott a KKSE női felnőtt csapata

Dátum: 2021. márc 03. 13:29

Az észak-keleti női kézilabda NB II 14. fordulójában, február 27-én a DVSC U 22-es csapatát fogadta a Kazincbarcika. A KKSE az első félidőben összeszedett 4 gólos hátrányát ledolgozva izgalmas végjátékban szerzett pontot.

A legjobb négy között a Vegyész RC Kazincbarcika

Dátum: 2021. márc 03. 13:28

Sorsdöntő mérkőzést játszott a Vegyész RC Kazincbarcika a férfi röplabda Extraligában február 25-én itthon, a Kecskemét ellen. A borsodiak végig kézben tartották a mérkőzést és magabiztos 3-0-ás sikerükkel biztosították helyüket a bajnoki elődöntőben.

Díjazzák a rejtvényfejtő verseny dobogósait

Dátum: 2021. márc 03. 13:19

Egyéni versenyzőket és baráti társaságokat is vártak a szervezők az idei rejtvényfejtő versenyre. A pandémia miatt ebben az évben nem volt lehetőség a megszokott módon megrendezni a közkedvelt vetélkedőt.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. március 2.

Dátum: 2021. márc 02. 18:48

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Megszavazták a legjobb téli sportfotót

Dátum: 2021. márc 02. 14:09

A Magyar Korcsolyázás Napjának tiszteletére kihirdetett pályázat fotóira lehetett szavazni Kolorline weboldalán. A feltöltött képek közül a legtöbb szavazatot elért pályázó alkotása nyereményben részesült.

Hirdetmény a Mezey Művészkávézó és Unikorn Fagyizó bérbeadásáról

Dátum: 2021. márc 02. 12:19

A Barcika Príma Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9. szám alatt és a Völgyparkban található Mezey Művészkávézó és Unikorn Fagyizót együttes bérbeadásra az alábbiak szerint:

KREATÍV ALKOTÓPÁLYÁZAT KAZINCBARCIKAI LAKÓÉPÜLETRE TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSÉRE 2021.

Dátum: 2021. márc 01. 12:22

SZÍNEZZÜK TOVÁBB KAZINCBARCIKÁT!

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk