Hírek

Iskola már nincs, de a veszélyek megmaradtak

Dátum: 2021. jún 20. 08:00

Megkezdődött a várva várt nyári szünidő. Ilyenkor a gyermekek hirtelen gondtalanná, felszabadulttá válnak. Ezzel együtt sok olyan helyzet adódhat, amelyben a legkisebbek, vagy a kamaszok is fokozottan veszélyeztettetek, ezért kérjük a szülőket, fogadják meg az alábbi tanácsainkat.

Veszélytelen fürdőzés - Szabályok és tanácsok

Dátum: 2021. jún 19. 09:00

Itt a vakáció, megérkezett a meleg is. Gyermekek és szüleik hűsölnek a strandokon, tavaknál és a nyílt vizek mellett.

Ismét próbálkoznak a banki adathalász csalók

Dátum: 2021. jún 19. 09:00

Több jelzés érkezett a rendőrségre arról, hogy sokakat hívtak fel magukat banki alkalmazottaknak - jellemzően bankbiztonsági vezetőnek - kiadó személyek telefonon. Arról tájékoztatják őket, hogy vagy „hackertámadás” érte a bakszámlájukat vagy nagy összegű vásárlást kezdeményeztek a bankkártyájukkal – írja a rendőrség Facebook-oldala.

Már a KolorAPP-on a Kolorfutás Night útvonalai

Dátum: 2021. jún 18. 14:13

A Kolorfutás Night 2021 útvonalai már elérhetőek a KolorAPP városüzemeletési applikáción. emellett minden információ megtalálható, az augusztus 21-ei éjszakai versenyről, amire szüksége lehet.

Várják a szépkorúakat az idősek klubjába

Dátum: 2021. jún 18. 13:45

A Csokonai úti bölcsőde épületébe költözött I. Számú Idősek Klubjában a felújított klubhelyiségek mellett a sószobát is igénybe vehetik a szépkorúak.

Leander dark – Sötétség a 26-oson

Dátum: 2021. jún 17. 12:42

A sofőr nem tudta volna megmondani, hogy mennyivel hajtott kistehergépkocsijával, mivel nem volt kilométerórája, sem műszerfala, sem lámpája, sem irányjelzője, sem…

Diákmunka nyáron

Dátum: 2021. jún 17. 09:34

A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében.

Lakossági tájékoztató a MÁV vegyszeres gyomirtásáról

Dátum: 2021. jún 17. 09:05

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy a MÁV Zrt. Területi Igazgatósága Kazincbarcika területének vegyszeres gyomirtását megkezdi, amely az alábbiak szerint történik:

Hogy meglepetések a nyaralás alatt érjék, és ne otthonába hazatérve!

Dátum: 2021. jún 16. 11:30

Az Európai Bűnmegelőzési Hálózat (EUCPN) immár harmadik éve szervezi meg az „Európai Vagyonvédelmi Napot”, idén 2021. június 16-án. A tagállamokon átívelő kezdeményezés célja, hogy a nyaralások megkezdése előtt felhívja a figyelmet az otthonbiztonságra, a lakásbetörések megelőzésére, a különféle vagyonvédelmi eszközök, praktikák alkalmazásának fontosságára.

Tánckihívás Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 16. 10:31

Kazincbarcikán is hódít a 2020-as év legjobb és legismertebb tánc kihívása a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala. Baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, kicsik és nagyok ezrei tanulták már meg a lépéseket, és töltötték fel a videót a közösségi oldalakra.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk