Hírek

Megújult a Felsőbarcikai református templom belső tere

Dátum: 2022. jún 26. 08:00

Megújult a Felsőbarcikai református templom belülről. A Felsőbarcikai Református Egyházközség még a tavalyi évben pályázaton nyert támogatást a beruházáshoz. A felújítás költségéhez jelentősen hozzájárultak a gyülekezet tagjai és a Tiszáninneni Református Egyházkerület is.

Kézműves táborban alkottak a táborozók

Dátum: 2022. jún 25. 08:00

Véget ért az idei első Kolor Kölyök tábor. A kézműves táborban több, mint 40 gyermek vett részt, június 20-a és 24-e között. Már csak néhány szabad hely maradt a Barcika Art Nonprofit Kft. idén nyárra tervezett napközis jellegű táboraira.

Felfrissülés a nyári napokon

Dátum: 2022. jún 25. 08:00

Már elindult a Fő téri szökőkút párásító, frissítő funkciója, amely naponta 10 és 18 óra között működik. A párásítás ivóvízzel történik, így működése közben nyugodtan át lehet sétálni rajta.

Meghosszabbítva! – Július 10-ig lehet pályázni a színes házfalakra

Dátum: 2022. jún 24. 09:49

Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSE KAZINCBARCIKA FALFELÜLETEIRE AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁSHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS JEGYÉBEN címmel újabb pályázat kerül meghirdetésre.

KolorFesztivál - bérlettel olcsóbb!

Dátum: 2022. jún 24. 09:21

A KolorFesztivál nyitóhétvégéje kedvezményes bérlettel is látogatható!

Tájékoztató lakossági azbesztmentesítési pályázatról

Dátum: 2022. jún 23. 11:47

Tájékoztatom városunk lakosságát, az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Tiszta Ország” Programja keretében megvalósuló, NHKV Zrt. által kiírt pályázatról.

Figyelem! Trükkös csalók új módszere!

Dátum: 2022. jún 23. 08:43

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy amennyiben olyan telefonhívás érkezik ismeretlenektől, amelyben arról tájékoztatják Önöket, hogy hozzátartozójukat Szlovákiában letartóztatták, őrizetbe vették, kezeljék kellő körültekintéssel a hallottakat. Minden esetben ellenőrizzék az esemény valódiságát, vegyék fel családtagjukkal a kapcsolatot!

Vakáció Maradék nélkül – Rajzpályázatot hirdet a Nébih

Dátum: 2022. jún 23. 08:32

Eredményes tanévet zárt a Nébih Oktatási Programja, amely a 2021/2022-es tanévben először hirdette meg országosan nagyköveti programját. Bár a vakáció elkezdődött, az Oktatási Program nem tart nyári szünetet: a Maradék nélkül program élelmiszerpazarlás témájú rajzpályázatot hirdet általános iskolások számára, amelynek fődíja kategóriánként egy-egy kerékpár.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2022. jún 22. 15:12

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2022. június 23-án, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Csütörtökön útlezárás várható a Mátyás király úton

Dátum: 2022. jún 22. 15:06

Útkatbantartás miatt június 23-án, csütörtökön 11 óra és 13 óra között részleges útlezárás és forgalomirányítás várható a Mátyás király út – Pollack Mihály út – Lidl kereszteződésénél.

KolorTV élőben

Programajánló

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk