https://kolorline.hu/Ne az értékeit szellőztesse!

Ne az értékeit szellőztesse!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

A rendőrség egy kisfilmmel próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy mi magunk tehetünk a legtöbbet vagyontárgyaink biztonsága érdekében.

A besurranásos lopások időszaka elsősorban a tavasztól őszig terjedő időszak, ilyenkor szellőztetés céljából sokan nyitva hagyják az ajtókat, ablakokat. A tolvajnak néhány másodperc is elég ahhoz, hogy belépjen az ajtón, és az előszobában talált értékeket összeszedje. Csak akkor és ott legyen nyitva ajtó/ablak, ahol oda tud rá figyelni! Ha elmegy otthonról, még a legkisebb ablakot is zárja be!

Kellő odafigyeléssel, óvatossággal,  elővigyázatossággal sokat tehetünk értékeink védelméért, azonban ha megtörtént a baj, azonnal hívja a rendőrséget a 112-es központi segélyhívó számon! Kérik, hogy a rendőrök kiérkezéséig ne nyúljon semmihez, ezzel is segítve a munkájukat!

 

Forrás: police.hu

További híreink

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

Életbe lépett a hőségriadó – Frissítő pontok Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 22. 11:18

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriadó. Ez - az erről szóló kormányrendelet szerint - rendkívüli időjárási helyzetnek számít és rendkívüli intézkedések elrendelését is indokolja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk