Kazincbarcika

Lakossági tájékoztató fáklyázással járó karbantartási munkáról

Dátum: 2020. júl 06. 17:12

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kelet-Magyarországi Földgázszolgáltató Régiója fáklyázással járó karbantartási munkát végez Kazincbarcika III. gázipari objektumon.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2020. júl 06. 17:02

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy Kazincbarcikán 2020. július 10-én szúnyoggyérítésre kerül sor.

Az Idővár kreatív oldala

Dátum: 2020. júl 06. 13:12

Az ember évezredes vágya az alkotás iránti szenvedély. Ez világunk mozgatórugója, az álmok megvalósításának záloga, az önkifejezés lényege. A kreativitás nem jelent mindig „világmegváltó” dolgokat, legtöbb esetben az önmagunk és a környezetünk számára való örömszerzés célja. Gondoljunk be, milyen nagyszerű érzés valami újat, szokatlant kipróbálni, elsajátítani!

HIRDETMÉNY önkormányzati lakások bérbeadásáról

Dátum: 2020. júl 06. 11:31

Kazincbarcika Város Önkormányzata Képviselő-testülete Gazdasági és Pénzügyi Bizottságának felhatalmazása alapján a Barcika Szolg Kft. pályázatot ír ki az alábbi önkormányzati lakások bérleti jogának piaci alapon történő elnyerése céljából a következő feltételekkel.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Első nyári igazolás

Dátum: 2020. júl 06. 10:01

Dávid Zoltán Gergő július első napjától a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának tagja. A mindössze 17 éves védő fiatal kora ellenére is dicséretreméltó sportsikereket tudhat maga mögött.

Hamarosan nyit az uszoda

Dátum: 2020. júl 05. 09:20

Folyamatosan dolgoznak a Kazincbarcikai Fedett Uszoda munkatársai az újranyitás érdekében. A kötelező hatósági előírásoknak eleget téve, július 15-én csökkentett, augusztus 13-ától pedig a megszokott nyitvatartással várja az úszni vágyókat a létesítmény.

Nyári beszélgetős műsor - Kolorlive Summer a Kolortv-n

Dátum: 2020. júl 05. 09:20

Július végéig minden kedden reggel 10 órától és 18 órától Kolorlive Summer – nyári beszélgetős műsorral jelentkezik a Kolortv.

Kolor kölyök táborok – Ne maradj le róla!

Dátum: 2020. júl 03. 11:39

Már csak egy napig tudnak jelentkezni a színjátszó táborba, ahol a gyerekek egy országosan ismert színésznővel is találkozhatnak. A kézműves és az élménytábor ugyan már teltházas, ám a szabadidős és a sporttáborokba még van lehetőség jelentkezni.

Nyár, szabadság, buli! – de legyünk körültekintőek a hétköznapokban is

Dátum: 2020. júl 03. 10:11

Végre megérkezett a nyár! Nagyon vártuk, már csak azért is, mert az elmúlt hónapok bezártsága után igazán jól esik kiszabadulni a négy fal közül, s a jó időben a téren sétálgatni, vagy kerékpárra pattanva bejárni a várost, és a környéket. Ez azonban óvatosságot is követel, hiszen a megnövekedett járműforgalom fokozott veszélyforrás lehet. Mindazonáltal nem muszáj lemondanunk a nyár örömeiről, csupán odafigyeléssel kell a környezetünk felé fordulni. A vakáció buktatóiról, a szabályok – főként a közlekedésbiztonsági előírások – betartásának fontosságáról Vincze Csabát, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetőjét faggatta stábunk.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Szurkolói klubdélutánt tartottak

Dátum: 2020. júl 02. 15:34

Szurkolói klubdélutánra várta a Kolorcity Kazincbarcika Sport Club vezetősége az érdeklődőket. A jó hangulatú találkozón a résztvevők megtekintették az új stadiont és kérdéseket tehettek fel a csapatot és a sportlétesítményt érintő témákban. A nap végén a szurkolók bepillantottak a felnőtt csapat edzésébe és találkozhattak Boér Gábor edzővel is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk