Kazincbarcika

Ismét próbálkoznak a banki adathalász csalók

Dátum: 2021. jún 19. 09:00

Több jelzés érkezett a rendőrségre arról, hogy sokakat hívtak fel magukat banki alkalmazottaknak - jellemzően bankbiztonsági vezetőnek - kiadó személyek telefonon. Arról tájékoztatják őket, hogy vagy „hackertámadás” érte a bakszámlájukat vagy nagy összegű vásárlást kezdeményeztek a bankkártyájukkal – írja a rendőrség Facebook-oldala.

Már a KolorAPP-on a Kolorfutás Night útvonalai

Dátum: 2021. jún 18. 14:13

A Kolorfutás Night 2021 útvonalai már elérhetőek a KolorAPP városüzemeletési applikáción. emellett minden információ megtalálható, az augusztus 21-ei éjszakai versenyről, amire szüksége lehet.

Várják a szépkorúakat az idősek klubjába

Dátum: 2021. jún 18. 13:45

A Csokonai úti bölcsőde épületébe költözött I. Számú Idősek Klubjában a felújított klubhelyiségek mellett a sószobát is igénybe vehetik a szépkorúak.

Diákmunka nyáron

Dátum: 2021. jún 17. 09:34

A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében.

Lakossági tájékoztató a MÁV vegyszeres gyomirtásáról

Dátum: 2021. jún 17. 09:05

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy a MÁV Zrt. Területi Igazgatósága Kazincbarcika területének vegyszeres gyomirtását megkezdi, amely az alábbiak szerint történik:

Tánckihívás Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 16. 10:31

Kazincbarcikán is hódít a 2020-as év legjobb és legismertebb tánc kihívása a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala. Baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, kicsik és nagyok ezrei tanulták már meg a lépéseket, és töltötték fel a videót a közösségi oldalakra.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán – 2021. június 15.

Dátum: 2021. jún 15. 21:21

Mai nappal lezárul Kazincbarcika Város Önkormányzatának rendszeres járványügyi tájékoztatója. Köszönjük a koronavírus-járvány elleni védekezésben résztvevők munkáját és a város lakosságának türelmét, fegyelmezettségét!

Megszületett a kreatív alkotópályázatok végeredménye

Dátum: 2021. jún 15. 14:37

Megszületett a Barcika Art Kft. által kiírt kreatív alkotói pályázatok végeredménye. A pályázóktól a KolorCity Aréna falfelületeire és a Kazincbarcika, Mátyás király út 1-7. számú lakóépület homlokzatára várták a szervezők az egyedi tervezésű, kreatív, többféle technikával készült installációk terveit.

Elkezdődik a 26-os számú főút Sajószentpétert és Berentét elkerülő szakaszának kivitelezése

Dátum: 2021. jún 15. 11:25

A 2019. március 6-ai kormánydöntés értelmében a Parlament elfogadta a borsod megyei útfejlesztések módosítását, így valósulhat meg a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szakmai programján belül a sok éve várt, folyamatosan elhúzódó 26-os számú főút, egyelőre 11 km-es és mindössze kétsávos Sajószentpéter – Berente elkerülő szakaszának építése.

A héten ballagnak a kazincbarcikai általános iskolások

Dátum: 2021. jún 14. 15:44

Június 18-án ballagnak el a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulói. A kültéri ünnepségeken a ballagó diákok szülei, rokonai és a meghívott személyek életkortól, illetve koronavírus elleni védettségtől függetlenül vehetnek részt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk