Kazincbarcika

XX. Kovács Aladár-Simon József Emlékverseny

Dátum: 2021. szept 14. 14:44

XX. alkalommal rendezték meg a Kovács Aladár-Simon József Emlékversenyt a Kazinczy Ferenc Tagiskolában. A szeptember 4-ei nemzetközi egyéni rapid értékszám szerző sakkverseny a legjobbak pénzjutalomban is részesültek.

Lezárt ügyek – A hatóság félrevezetése

Dátum: 2021. szept 14. 14:39

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy nővel szemben folytatott, aki valótlan bejelentést tett a rendőrségen.

Újabb három pont a Kazincbarcikának

Dátum: 2021. szept 14. 10:28

A hétvégén, vasárnap hazai pályán játszott az NB III Keleti csoportjának hetedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC. A kék-sárgák a DVTK II. együttese ellen léptek pályára.

Még be lehet iratkozni a Kodályba

Dátum: 2021. szept 13. 15:07

A Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola, mint a térség legrégibb és legnagyobb „zeneiskolája”, a 2021/22-es tanévben is szeretettel várja a zene-, tánc-, szín-, és képzőművészeti ágakon tanulni szándékozó régi és új növendékeket!

A Sajómenti Népművészeti Egyesület két alkotóját is lezsűrizték

Dátum: 2021. szept 13. 14:38

A Fügedi Márta Népművészeti Egyesület idén is meghirdette a „Virágzó népművészet” című pályázatát, immár tizenhetedik alkalommal. A Sajómenti Népművészeti Egyesület két alkotója sikeresen képviselte magát a pályázaton.

Megalakult Kazincbarcika Sporttanácsa

Dátum: 2021. szept 13. 11:49

Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi sportszervezetekkel, sportszövetségekkel történő együttműködés, az önkormányzati tulajdont képező sportlétesítmények fenntartása és működtetése, valamint az iskolai testnevelés és sporttevékenység gyakorlása feltételeinek támogatása érdekében létrehozta Kazincbarcika Sporttanácsát. Erről döntött a Képviselő-testület szeptember 13-án.

Továbbra is várják a szépkorúakat

Dátum: 2021. szept 12. 08:01

Továbbra is várják a szépkorúakat az I-es Számú Idősek Klubjában a Csokonai úti bölcsöde épületébe. A nappali ellátást biztosító intézmény elsősorban a saját otthonukban élők részére biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra.

Biztonságos otthon szépkorúaknak

Dátum: 2021. szept 12. 08:00

Talán nem túlzás azt állítani, hogy ma az egyik legbiztonságosabb helynek városunk – a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ rendszerében működtetett – idősellátó intézményei számítanak, hiszen a legveszélyeztetettebb korosztály egészségének megőrzése érdekében a legszigorúbb védelmi előírások, protokollok kerülnek alkalmazásra mindhárom telephelyen.

Közeledik a gépjárműadó második részletének befizetési határideje

Dátum: 2021. szept 11. 08:00

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) áprilisig értesített mindenkit, akinek gépjárműadót kell fizetnie az idei gépjárműadóval kapcsolatos változásokról és az aktuális összegekről. Az adó második részletét szeptember 15-éig kell befizetni.

Magyar Kupa: a Nyíregyházával kezdenek

Dátum: 2021. szept 11. 00:00

Hétfő kora délután sorsoltak a férfi röplabda Magyar Kupában, a Vegyész RC Kazincbarcika ellenfele a legjobb 16 között az NB I-es GLP Nyíregyháza lesz.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk