Kazincbarcika

A Kései Kitérő és a Halott Pénz adott koncertet a 7. Kolorfesztiválon

Dátum: 2019. aug 16. 23:00

A fesztivál tizenhatodik napján, pénteken este ismét hatalmas tömeg gyűlt össze a Csónakázó-tónál, ahol színpadra lépett a Kései Kitérő és a Halott Pénz.

Színes házfalak - A városlakók kezében a döntés

Dátum: 2019. aug 16. 13:08

Augusztus 15-én kihirdették a Színezzük ki Kazincbarcika házfalait kreatív alkotópályázatának hivatalos végeredményét a hetedik Kolorfesztivál részeként Csónakázó-tónál rendezett Tenkes Kapitánya táncjáték előtt. 

Táncoljunk együtt! - Táncos szakmai napok

Dátum: 2019. aug 16. 11:50

Folytatódtak a Táncos Szakmai Napok a Mezey István Művészeti Központban, ahol szerdán és csütörtökön a szambáé illetve a néptáncé volt a főszerep.

Színes Házfalak – Íme a nyertes pályázatok

Dátum: 2019. aug 16. 10:54

Augusztus 15-én kihirdették a Színezzük ki Kazincbarcika házfalait kreatív alkotópályázatának hivatalos végeredményét a hetedik Kolorfesztivál részeként Csónakázó-tónál rendezett Tenkes Kapitánya táncjáték előtt. 

Adomány a kórháznak – Kisebb várakozási idő a labornál

Dátum: 2019. aug 15. 19:31

Három darab asztali számítógéppel érkezett augusztus 15-én korán reggel Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester és dr. Pásztor Gábor osztályvezető főorvos, önkormányzati képviselő a városi kórház laboratóriumi osztályára.

Véget ért a Kreatív Kuckó

Dátum: 2019. aug 15. 10:49

Szerdán befejeződött a Kreatív Kuckó programsorozata a Mezey István Művészeti Központban, de természetesen a keddi és a szerdai nap is eseménydúsan telt a kicsik számára.

Telt házas Miklós Erika est a Szent Család Templomban

Dátum: 2019. aug 15. 06:35

Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő augusztus 14.-i estjére már a koncert előtt egy héttel minden jegy, elővételben elkelt.

Oroszlán őrzi majd az Unikornist

Dátum: 2019. aug 15. 06:28

Kazincbarcika 65. születésnapja alkalmából hamarosan elkészül a város másik címerállatát, az oroszlánt szimbolizáló új köztéri alkotás. Szőke Gábor Miklós szobrász legújabb műve, a grandiózus acél szobor az unikornis szomszédságában kerül majd elhelyezésre.

Színes házfal pályázat - Csütörtökön hivatalos eredményhirdetés

Dátum: 2019. aug 14. 21:30

Csütörtök este, a Csónakázó-tónál fellépő Magyar Nemzeti Táncegyüttes fellépése előtt hivatalosan is kihirdetik a júliusban kiiírt, Színezzük ki Kazincbarcika házfalait kreatív alkotói pályázat végeredményét. 

Kolorcountry - Helyszínváltozás Kurityánban 

Dátum: 2019. aug 14. 16:15

A Kolorcounty keretében megrendezésre kerülő, mai kurityáni The Bits koncert, az egész napos esőzés miatt az esőhelyszínen, a Lovardában lesz megtartva. 

Programajánló

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Gólya fióka avató ünnepség

Kazincbarcika

IV. Don Bosco Kupa

Kazincbarcika

Futball éjszakája

Diósgyőr

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk