https://kolorline.hu/Pályázat gyermekek és fiatalok számára a Szent Család templom felszentelésének tízéves évfordulója alkalmából

Pályázat gyermekek és fiatalok számára a Szent Család templom felszentelésének tízéves évfordulója alkalmából

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kazincbarcikai Avilai Szent Teréz Római Katolikus Egyházközség Képviselő-testülete a Szent Család templom felszentelésének 10. évfordulója alkalmából pályázatot ír ki a Szent Család templomhoz kapcsolódó alkotások elkészítése és bemutatása céljából.


Beadási határidő: 2017. június 30.

Beadás helye: Szalézi Szent Ferenc Gimnázium gazdasági irodája


Pályamunkát nyújthatnak be: a Kazincbarcikán vagy vonzáskörzetében tanuló általános iskolás vagy középiskolás tanulók, a 20. életévüket be nem töltött egyetemi vagy főiskolai hallgatók. A pályamunkán fel kell tüntetni:

  • a pályázó nevét és életkorát
  • lakcímét és telefonszámát
  • oktatási intézményének megnevezését
  • felkészítő pedagógusának nevét (ha meg kívánja nevezni)

A pályázat témakörei:

  • A Szent Család templom bemutatása – képeket is tartalmazó írásos formában
  • A Szent Család templomról készült film – hossza legföljebb 10 perc
  • Mit jelent életemben a Szent Család templom – írásos formában, prezentációs formában vagy maximum 10-perces film formájában
  • A Szent Család templommal, a plébániához tartozó templomokkal kapcsolatosan a pályázó által készített rajzok, festmények, makettek és egyéb képzőművészeti alkotások
  • A Szent Család templom művészeti alkotásainak bemutatása – írásos formában, prezentációs formában vagy elkészített, maximum 10-perces film formájában

A pályamunkák jutalmazása

A határidőn belül benyújtott, a pályázati kiírásnak megfelelő pályamunkákat a Képviselő-testület által megbízott bizottság értékeli, amelynek elnöke P. Vitális Gábor sdb. plébános. A bizottság minden kategóriában kihirdeti az első három helyezett pályamunkát. A kategóriánként legjobbnak ítélt pályamunkákat az Egyházközség Képviselő-tanácsa pénzjutalomban részesíti, amelynek összege minden pályázó esetében 20 ezer Ft.

A legjobb pályamunkákból a Szent Család templomban kiállítást készítünk, a templomot bemutató filmeket, prezentációkat levetítjük a templom felszentelésének 10. évfordulójára szervezett ünnepség-sorozaton.

P. Vitális Gábor sdb. plébános, tartományi vikárius

További híreink

TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

Dátum: 2024. ápr 15. 18:57

Az Újkazinc városrészen április 17-től (szerdától) aszfaltmarással folytatódik az útfelújítás, a Paál László utcán pedig ugyanekkortól egy szakasz lezárásra kerül. Mint arról már többször is beszámoltunk: Kazincbarcikán összesen 2,5 km út kap teljesen új aszfaltot.

Mező Misi fellépése koronázta meg a költészet napját Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 14. 20:24

A Magna Cum Laude frontembereként ismert énekes rendhagyó műsorral bűvölte el a közönséget a Mezey István Művészeti Központban. Mező Misi Mesélő című előadásán nemcsak a zenéé volt a főszerep — személyes, egyúttal inspiráló történetei is elhangzottak.

Jubileumi, 10. születésnapját ünnepelte a Kincsem Napközi

Dátum: 2024. ápr 13. 21:02

A jelenleg 32 férőhellyel üzemelő intézmény 2014-ben vált a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ tagjává. Az intézmény jelentős és megkerülhetetlen szerepet tölt be a város életében: az ide járó fogyatékkal élő fiatalok társadalmi integrációját és esélyegyenlőségét is segíti.

Súlykorlátozott zónát alakítanak ki Sajószentpéteren

Dátum: 2024. ápr 12. 17:11

Tavaly év végén adták át a forgalomnak az új 260-as, többek között Sajószentpétert elkerülő utat. A fejlesztés lehetőséget teremtett arra, hogy a településen átmenő nehézgépjármű-forgalmat átirányítsák az új útra, tehermentesítve ezzel a várost.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk