https://kolorline.hu/Döntetlen a hazai rangadón

Döntetlen a hazai rangadón

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának felső-házi rájátszásában a Kazincbarcikai Ördögök SE a MAG LOG TEAM CFT Gödöllő együttesét fogadta. A 7. forduló mérkőzésen nem bírtak egymással a felek, döntetlen eredmény született.

A házigazdák győzelemre készültek, hiszen szerettek volna visszavágni a Gödöllőnek a 2. fordulóban elszenvedett 10-6-os vereségért. A borsodiak helyzetek sokaságát alakították ki a mérkőzés elején, ám ezek rendre kimaradtak. A félidő közepén azonban az Ördögök gólfelelőse Fekete megszerezte a vezetést. Az első 20 percben újabb gól már nem esett. A második játékrészben Magyar gyors góljával 2 perc elteltével egyenlített a Gödöllő. Az borsodiak ezután erős nyomás alá helyezték a vendég kaput, ám az újabb gólt csak nehezen szerezte meg a hazai együttes. Badalik szemfülességének köszönhetően vette vissza a vezetést a Barcika. A vendéglátók a vezetés birtokában visszafogottabban játszottak és ez a taktika megbosszulta magát. Egy gyors ellentámadás végén ismét Magyar egyenlített. A hátralévő 10 percben mindent megtettek Komlósiék, hogy megszerezzék a győztes találatot, de a helyzetek rendre kimaradtak. A döntetlen miatt a borsodiak lehetnek kicsit bosszúsak, ám ha helyzetkihasználásban javulnak, akkor még jöhetnek az újabb sikerek. A Kazincbarcika jelenleg a 3. helyen áll a rájátszásban és legközelebb május 1-én este 7 órától a Csenger együttesét fogadja.

Kazincbarcikai Ördögök SE – MAG LOG TEAM CFT Gödöllő (1-0) 2-2

Kazincbacikai, Don Bosco Sportközpont 500 néző

Vezette: Deme

Kazincbarcikai Ördögök SE: Szacskó, Komlósi, Irhás, Kovács B., Fekete.

Cserék: Giák, Badalik, Balogh D., Dorogi, Lippai.

Edző: Kőrösi Gábor.

MAG LOG TEAM CFT Gödöllő: Ács, Molnár M., Farkas, Magyar, Varsányi.

Cserék: Darabont, Nagy R., Tóth M., Szente, Berta

Edző: Lajos Attila.

Fotó: facebook.com/kazincbarcikafutsal

 

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk