https://kolorline.hu/Döntetlen a hazai rangadón

Döntetlen a hazai rangadón

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának felső-házi rájátszásában a Kazincbarcikai Ördögök SE a MAG LOG TEAM CFT Gödöllő együttesét fogadta. A 7. forduló mérkőzésen nem bírtak egymással a felek, döntetlen eredmény született.

A házigazdák győzelemre készültek, hiszen szerettek volna visszavágni a Gödöllőnek a 2. fordulóban elszenvedett 10-6-os vereségért. A borsodiak helyzetek sokaságát alakították ki a mérkőzés elején, ám ezek rendre kimaradtak. A félidő közepén azonban az Ördögök gólfelelőse Fekete megszerezte a vezetést. Az első 20 percben újabb gól már nem esett. A második játékrészben Magyar gyors góljával 2 perc elteltével egyenlített a Gödöllő. Az borsodiak ezután erős nyomás alá helyezték a vendég kaput, ám az újabb gólt csak nehezen szerezte meg a hazai együttes. Badalik szemfülességének köszönhetően vette vissza a vezetést a Barcika. A vendéglátók a vezetés birtokában visszafogottabban játszottak és ez a taktika megbosszulta magát. Egy gyors ellentámadás végén ismét Magyar egyenlített. A hátralévő 10 percben mindent megtettek Komlósiék, hogy megszerezzék a győztes találatot, de a helyzetek rendre kimaradtak. A döntetlen miatt a borsodiak lehetnek kicsit bosszúsak, ám ha helyzetkihasználásban javulnak, akkor még jöhetnek az újabb sikerek. A Kazincbarcika jelenleg a 3. helyen áll a rájátszásban és legközelebb május 1-én este 7 órától a Csenger együttesét fogadja.

Kazincbarcikai Ördögök SE – MAG LOG TEAM CFT Gödöllő (1-0) 2-2

Kazincbacikai, Don Bosco Sportközpont 500 néző

Vezette: Deme

Kazincbarcikai Ördögök SE: Szacskó, Komlósi, Irhás, Kovács B., Fekete.

Cserék: Giák, Badalik, Balogh D., Dorogi, Lippai.

Edző: Kőrösi Gábor.

MAG LOG TEAM CFT Gödöllő: Ács, Molnár M., Farkas, Magyar, Varsányi.

Cserék: Darabont, Nagy R., Tóth M., Szente, Berta

Edző: Lajos Attila.

Fotó: facebook.com/kazincbarcikafutsal

 

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk