https://kolorline.hu/Döntetlen a hazai rangadón

Döntetlen a hazai rangadón

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának felső-házi rájátszásában a Kazincbarcikai Ördögök SE a MAG LOG TEAM CFT Gödöllő együttesét fogadta. A 7. forduló mérkőzésen nem bírtak egymással a felek, döntetlen eredmény született.

A házigazdák győzelemre készültek, hiszen szerettek volna visszavágni a Gödöllőnek a 2. fordulóban elszenvedett 10-6-os vereségért. A borsodiak helyzetek sokaságát alakították ki a mérkőzés elején, ám ezek rendre kimaradtak. A félidő közepén azonban az Ördögök gólfelelőse Fekete megszerezte a vezetést. Az első 20 percben újabb gól már nem esett. A második játékrészben Magyar gyors góljával 2 perc elteltével egyenlített a Gödöllő. Az borsodiak ezután erős nyomás alá helyezték a vendég kaput, ám az újabb gólt csak nehezen szerezte meg a hazai együttes. Badalik szemfülességének köszönhetően vette vissza a vezetést a Barcika. A vendéglátók a vezetés birtokában visszafogottabban játszottak és ez a taktika megbosszulta magát. Egy gyors ellentámadás végén ismét Magyar egyenlített. A hátralévő 10 percben mindent megtettek Komlósiék, hogy megszerezzék a győztes találatot, de a helyzetek rendre kimaradtak. A döntetlen miatt a borsodiak lehetnek kicsit bosszúsak, ám ha helyzetkihasználásban javulnak, akkor még jöhetnek az újabb sikerek. A Kazincbarcika jelenleg a 3. helyen áll a rájátszásban és legközelebb május 1-én este 7 órától a Csenger együttesét fogadja.

Kazincbarcikai Ördögök SE – MAG LOG TEAM CFT Gödöllő (1-0) 2-2

Kazincbacikai, Don Bosco Sportközpont 500 néző

Vezette: Deme

Kazincbarcikai Ördögök SE: Szacskó, Komlósi, Irhás, Kovács B., Fekete.

Cserék: Giák, Badalik, Balogh D., Dorogi, Lippai.

Edző: Kőrösi Gábor.

MAG LOG TEAM CFT Gödöllő: Ács, Molnár M., Farkas, Magyar, Varsányi.

Cserék: Darabont, Nagy R., Tóth M., Szente, Berta

Edző: Lajos Attila.

Fotó: facebook.com/kazincbarcikafutsal

 

További híreink

Nyílt hét a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézményében

Dátum: 2024. ápr 20. 07:03

Előadások, szakmai programok és nyílt foglalkozások keretében a szülőknek és a szakmai partnereknek mutatkozott be a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye. Egy héten keresztül számos tehetséggondozó és felzárkóztató programot tekinthettek meg az érdeklődők.

Bejárás a Vízi komplexumban — a város vezetői látogatták meg az épülő létesítményt

Dátum: 2024. ápr 19. 23:31

Az elmúlt héten Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete, a térség országgyűlési képviselője és a hivatal vezetői kaptak meghívást, hogy bejárják az épülő Vízi komplexumot, miután zárul a beruházás első üteme és kezdődik a második. A látogatást követően most szombaton a lakosság számára is megnyílik a lehetőség egy hasonló programon való részvételre. Az érdeklődés akkora, hogy az első nap nyilvános túráira a helyek pillanatok alatt beteltek.

Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Dátum: 2024. ápr 19. 21:11

Megújul a kazincbarcikai Rózsa úti rendelő. A munkálatok idejére — április 24-től — a Május 1. út 13. szám alatt található egykori Központi Ügyelet helyén fogadja az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet betegeit Dr. Perjési Zsolt.

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk