https://kolorline.hu/Rendészeti ellenőrzés a Kiserdő környékén

Rendészeti ellenőrzés a Kiserdő környékén

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kiserdő és a vízmű feletti hétvégi házas területen tartott ellenőrzést április 26-án az önkormányzati rendészet a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ munkatársaival együttműködve.

 

Vincze Csaba, az Önkormányzati Rendészet Kazincbarcika vezetője elmondta, a csütörtöki ellenőrzésen 11 rendész és egy mezőőr vett részt, de jelen voltak a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ munkatársai is.
– Kazincbarcikán ez az első ilyen fokozott ellenőrzés, hiszen maga a rendészet is mindössze két éve alakult meg a jelenlegi fogmában. Ennek az ellenőrzésnek az volt az alapja, hogy a helyi lakosok, és önkormányzati képviselők és munkatársaink is jelezték, hogy nincs minden rendben a területen. Több az oltatlan kutya, előfordult olyan, hogy egyes ingatlanokat jogszerűtlenül foglaltak el és természetesen ezeknek az állapotoknak az ellenőrzésére rendeltük el ezt az akciót, melyek során munkánkat a KSZSZK munkatársai is segítették – részletezte Vincze Csaba.

 

A rendészeti vezető hangsúlyozta, az ellenőrzéssorozatnak kettős célja volt, egyrészt az, hogy a jogkövető, jogtisztelő állampolgárok felé szeretné a rendészet jelezni, hogy figyelnek a lakókörnyezetükre, mindent megtesznek a biztonságuk érdekében. Másrészt pedig szeretnék elérni azt is, hogy a jogsértők tisztában legyenek azzal, hogy a felelősségre vonás nem fog elmaradni.

 

Vincze Csaba érdeklődésünkre elmondta, a délelőtt folyamán 114 ingatlant ellenőriztek a rendészek, ebből 27-ben tartózkodtak otthon.
– Tizenkét kutyának nem tudták bemutatni az oltási könyvét, illetve három ingatlanban nem tudták igazolni, hogy milyen jogcímen tartózkodnak ott. Ezekben az esetekben később ellenőrizzük, hogy a hiányosságokat pótolták-e – hangsúlyozta a rendészeti szakember, aki hozzátette: az ellenőrzések a jövőben más városrészeken folytatódnak.

 

 

További híreink

Nem sikerült a győzelem a Kazincbarcikai KSE női kézilabdacsapatának (frissítve)

Dátum: 2022. nov 27. 19:15

Az Ungvár KC diadalmaskodott szombaton a Don Bosco Sportcsarnokban, az NB II Észak-kelet csoportjában a KKSE ellen.

Adventi játszóházak Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 27. 08:36

Ünnepi videón a Gyermekek Háza - Kézművesház adventi programsora

Annyi az adventi program, hogy csak kapkodjuk a fejünket

Dátum: 2022. nov 26. 19:41

Kisfilmünkben heti bontásban a részletek, egy stand up comedy bónusszal

Szolgálat közben mentettek életet a barcikai rendőrök

Dátum: 2022. nov 26. 11:00

A leghősiesebb tettet hajtotta végre két járőr pénteken Kazincbarcikán. Egy üzletben rosszul lett férfit élesztettek sikeresen újra.

KolorTV élőben

Programajánló

Izsó Miklós Képzőművészeti Kör kiállítás-megnyitó

Mezey István Művészeti Központ udvara

II. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

Városi Mikulás-ünnepség I.

Mezey István Művészeti Központ

Mesés kalandozás a Mikulás-vonattal Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Mikulás-kocogás

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk