https://kolorline.hu/Idén nagyobb összegre pályázhatnak a civilek és a sportegyesületek

Idén nagyobb összegre pályázhatnak a civilek és a sportegyesületek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Munkaterv szerinti ülést tartott Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete április 27-én. A városatyák elfogadták többek között a Bűnmegelőzési, Vagyonvédelmi Alapítvány, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ gyermekjóléti feladatairól, valamint a polgármesteri hivatal 2016. évi működéséről szóló beszámolóját. A testület elé került a város új kitüntető díjakról szóló rendelete, amely értelmében emelkednek a kitüntető díjakhoz és elismerő címekhez járó pénzjutalmak, illetve két új díj alapítása is sor kerül. A grémium javaslatára idén nagyobb összegre pályázhatnak a civil szervezetek és a sportegyesületek. A önkormányzat támogatásával új gépjárművet kaphat a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete, valamint 1,5 millió forinttal és térkövekkel járulnak hozzá a Kazincbarcika-felsői Református Egyházközség leendő gyülekezeti házának felújításához.

Az ülésről bővebb összeállítást április 28-án, pénteken 18.00 órától a Testületi napló című műsorunkban láthatnak, valamint a Kolor7 május 5-ei lapszámában olvashatnak.

További híreink

Diákolimpia a mezőn — 200 gyermek futott

Dátum: 2024. okt 06. 15:00

A zivatar ellenére szívósan megrendezték idén is a Diákolimpia mezei futóbajnokságát Kazincbarcikán. A megmérettetésen mintegy 200 tanuló vett részt, korcsoportokra bontva. A sportkedvet és elszántságot erősen próbára tevő időjárás sem szegte a futók kedvét, nem lett akadály a gördülékenyen zajlott verseny számára.

Biciklik és Halak Kolorcityben (2013)

Dátum: 2024. okt 06. 09:00

Kazincbarcikán mára majd’ félszáz szembeszökő falfestmény található. A második példány még bőven a 2013-as első nemzedéket gazdagítja.

Az idősek napja legyen csak fiatalos!

Dátum: 2024. okt 05. 13:00

Az ifjú lélek ünnepeként tartotta meg Kazincbarcika Város Önkormányzata október 1-jén a Don Bosco Sportközpontban az idősek világnapi programját. Az összetett rendezvény fő műsorszáma a városvezetői ajándékozást és a köszöntőt követően Csonka András zenés randevúja volt.

Fékező lakáspiac Kazincbarcikán is — sokan kínálnak, kevesebben vesznek

Dátum: 2024. okt 05. 11:33

Árrobbanást és keresletélénkülést vártak az ingatlanpiac szereplői az év első felében. Térségünkben azonban ez nem következett be, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye lakás- és házárai nem drágultak jelentősen. A Kolorline által megkérdezett szakember szerint a piacon egyelőre kevés a vevő és nagy a kínálat. Ez tapasztalható Kazincbarcika ingatlanáraiban is. Ez a vevőknek jó hír, az eladóknak egyelőre kevésbé.

KolorTV élőben

Programajánló

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Stroke prevenciós délelőtt

Miskolc, Városháza aula

Szüreti vigalom Bükk & Bor - hagyományok és borgasztronómia

Kazincbarcika

Tökös játszóház

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk