https://kolorline.hu/Gyülekezeti ház Felső-Barcikán

Gyülekezeti ház Felső-Barcikán

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Várhatóan nyár végére készül el az a felső-barcikai gyülekezeti ház, amelynek felújításán jelenleg is dolgozik a református egyházközség. Az ingatlan korszerűsítése tavaly decemberben kezdődött. Ez idő alatt a szakemberek kicserélték a teljes tetőt, bevezették a közműveket, felújították a külső homlokzatot és az épület néhány helyiségét, valamint mellékhelyiségeket alakítottak ki, amit már be is burkoltak.

Kolumbán Gábor lelkipásztor a Kolorline érdeklődésére elmondta; régi vágya volt már az egyházközségnek egy olyan egység kialakítása, ami számos program helyszínéül szolgálhat. A lelkipásztor hozzátette; kimerítették a forrásaikat, ezért volt szükség Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatására.

Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere kiemelte; a helyi önkormányzat örömmel segíti a munkálatokat mind anyagilag mind térkövekkel. A beruházást a Kazincbarcika-felsői Református Egyházközség és a Borsod-Gömöri Református Egyházmegye mellett a helyi önkormányzat másfél millió forinttal támogatja.

 

 

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk