https://kolorline.hu/Gyülekezeti ház Felső-Barcikán

Gyülekezeti ház Felső-Barcikán

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Várhatóan nyár végére készül el az a felső-barcikai gyülekezeti ház, amelynek felújításán jelenleg is dolgozik a református egyházközség. Az ingatlan korszerűsítése tavaly decemberben kezdődött. Ez idő alatt a szakemberek kicserélték a teljes tetőt, bevezették a közműveket, felújították a külső homlokzatot és az épület néhány helyiségét, valamint mellékhelyiségeket alakítottak ki, amit már be is burkoltak.

Kolumbán Gábor lelkipásztor a Kolorline érdeklődésére elmondta; régi vágya volt már az egyházközségnek egy olyan egység kialakítása, ami számos program helyszínéül szolgálhat. A lelkipásztor hozzátette; kimerítették a forrásaikat, ezért volt szükség Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatására.

Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere kiemelte; a helyi önkormányzat örömmel segíti a munkálatokat mind anyagilag mind térkövekkel. A beruházást a Kazincbarcika-felsői Református Egyházközség és a Borsod-Gömöri Református Egyházmegye mellett a helyi önkormányzat másfél millió forinttal támogatja.

 

 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk