https://kolorline.hu/Mozgásra fel!

Mozgásra fel!

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Május 6-án, szombaton ingyenes, egész napos sportprogrammal ünnepli a magyar sport napját Kazincbarcika.

A program délelőtt 8.30-kor kezdődik a Csónakázó-tónál, ahol az I. Barcikai Emelkedők Terepfutóversenyen tíz és harminc kilóméterestávon indulnak majd a résztvevők.

13.00 órától a Don Bosco Sportközpont szabadtéri színpadán Czégel Erika gymstick-edzéssel pörgeti fel a mozogni vágyókat, majd 14.00 órától Schobert Norbert dolgoztatja meg a fitnesz szerelmeseit 15.00 órától kerül sor  a „Kazincbarcikai Sportcsillagai Díjátadóra", ahol a 2016-os évben kimagasló sportteljesítményt nyújtó tehetségeket és felkészítőiket jutalamazza Kazincbarcika Város Önkormányzata.

A sportközpont küzdőterén edzés-és közönségtalálkozó keretében várják a futsalrajongókat a Kazincbarcikai Ördögök.

A rendezvényen az esélyegyenlőség jegyében érzékenyítő programokkal várja az érdeklődőket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, a SINOSZ helyi szervezete, a Kincsem Napközi Fogyatékos Személyek Nappali Ellátása, a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete, az Autista Alapítvány Miskolc, az Idővár Nyugdíjas Klub Kazincbarcika, a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete.

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk