https://kolorline.hu/A Don Bosco iskola nyitotta a ballagások sorát

A Don Bosco iskola nyitotta a ballagások sorát

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium Kazincbarcikán elsőként, május 4-én tartotta ballagási ünnepségét az intézményben. Az eseményen ünneplőbe öltözve, virágokkal a kezükben járták végig az iskolát a végzős diákok, akik utoljára gyűltek össze a jeles alkalom kapcsán a tornateremben. Az iskolából összesen negyvenegy tanuló ballagott el, akik közül – a vizsgákat követően - a jövőben pék, szociális gondozó és ápoló, kőműves-és hidegburkoló, központifűtés-és gázhálózatrendszer-kezelő, valamint hegesztő is lehet. Az ünnepségen Molnár-Gál Béla, az iskola igazgatója mondott beszédet, melyben minden jót kívánt a tanulóknak. A rendezvényen Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere Balogh Máté-nak átadta Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét.

További híreink

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

IV. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

A borsodi gyökerek

Don Bosco Sportközpont

Élő betlehem

Szent János görögkatolikus templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk