https://kolorline.hu/„Tovább, tovább”

„Tovább, tovább”

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Irinyi János Református Szakgimnázium, Szakközépiskola és Diákotthon május 5-én tartotta ballagási ünnepségét a KSK tornacsarnokában. Az esemény – a hagyományoknak megfelelően - az utolsó osztályfőnöki órával kezdődött, majd négy osztály, mintegy 110 diákja, az intézménytől elbúcsúzva virágokkal, énekelve vonultak át a csarnokba. A 12. évfolyamos tanulókat Csomós József, a Tiszáninnneni Református Egyházkerület püspöke, Pásztor Dániel, a Tiszáninnneni Református Egyházkerület főjegyzője, az iskola lelkésze, valamint Csernaburczki Ferenc, az iskola igazgatója köszöntötték.

A ballagók nevében Balázs Fruzsina búcsúzott, a 11. évfolyam nevében a búcsúbeszédet Márkus Boglárka 11.e osztályos tanuló mondta. A műsort az Oroszi Fanni és Csordás Ágnes által előadott Búcsúdal, valamint Forgács Dániel és Szőlősi Fanni szavalata színesítette.

A rendezvényen zárásaként azokat a diákokat díjazták, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a középiskolás éveik alatt.

A Tiszáninnen Református Diákja kitüntető címet Balázs Fruzsina 12. a osztályos tanuló vette át. Polgármesteri dicséretben részesült Rákay Fruzsina 12. a osztályos tanuló, Irinyi Díjat kapott Gris Réka 12. a osztályos diák, illetve az Irinyi Szakmai Díjjal Pócsi György 14. d osztályos tanulót jutalmazták. Az eseményen Kazincbarcika Város Önkormányzatát Klimon István alpolgármester képviselte.

További híreink

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

IV. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

A borsodi gyökerek

Don Bosco Sportközpont

Élő betlehem

Szent János görögkatolikus templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk