https://kolorline.hu/Idegenbeli győzelem után a következő héten már a bajnoki címet is megszerezheti a Kazincbarcika

Idegenbeli győzelem után a következő héten már a bajnoki címet is megszerezheti a Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában idegenben lépett pályára a KBSC. Koleszár György tanítványai a 30. fordulóban az ESMTK ellen hátrányból fordítva győztek és így karnyújtásnyira vannak a bajnoki címtől.

A forduló rangadóján a Jászberény legyőzte és ezzel maga mögé utasította a Monort így a Pest megyei együttes 8 pontos hátránya megmaradt, míg a jászságiak 6 pontra megközelítették a Kazincbarcikát a borsodiak vasárnapi meccse előtt. A kék-sárgák számára így nagy jelentőséggel bírt a fővárosi találkozó, hiszen egy esetleges vendég siker még közelebb hozta volna Farkasékhoz a bajnoki címet. A pesterzsébeti mérkőzést azonban a házigazdák kezdték jobban, és a korábbi barcikai játékos Privigyei góljával már a 10. percben előnybe kerültek. A KBSC gólzsákja Farkas azonban a 21. percben büntetőből egyenlített. A félidő hátralévő részében újabb gólt már egyik csapat sem szerzett. A második félidőben a vendégek sokáig nem tudtak mit kezdeni az ESMTK védekezésével, ám nem sokkal a lefújás előtt a 88. percben Faggyas megszerezte a vezető, és mint később kiderült győztes gólt is a Barcikának. Koleszár György együttese így 9 ponttal vezet a Jászberény előtt. A következő fordulóban a KBSC a Putnok együttesét fogadja május 13-án este fél hattól. Ha a Kazincbarcika nyer, akkor a többi mérkőzés eredményétől függetlenül bajnok lesz. Döntetlen és vereség esetén pedig akkor lehet első már a 31. forduló után a Koleszár legénység, ha sem a Monor sem a Jászberény nem nyer.

ESMTK – KBSC 1-2 (1-1)

Vezette: Görög

Gólszerző: Privigyei, illetve Farkas 11-esből, Faggyas.

 

További híreink

Bike Day

Dátum: 2023. szept 23. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság idén is megrendezte a Bike Day elnevezésű balesetmegelőzési programját. A Don Bosco Sportközpont parkolójában több mint 100 helyi óvodás és általános iskolás mutatta meg, mennyire jártas a KRESZ-ben, és mennyire veszi jól a gyakorlatban a közlekedési akadályokat.

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Dátum: 2023. szept 22. 19:25

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

ERASMUS+ BARCELONA – 2023

Dátum: 2023. szept 20. 20:38

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola megnyerte az Erasmus+ rövidtávú szakmai gyakorlatának lehetőségét. 2023. június 25. és július 16. között Barcelonában bővült 12 grafikus tanuló szakmai tapasztalata, kulturális műveltsége.

Kertünk felkészítése a szélsőséges időjárásra — a kertben alkalmazható alkalmazkodási válaszlépések

Dátum: 2023. szept 19. 09:00

Kertünk fokozottan ki van téve az éghajlati elemeknek, a globális szintű klímaváltozás okozta extrém időjárás súlyosan károsíthatja a növényeket, kerti eszközöket és melléképületeket, ezzel akár jelentős anyagi károkat és terméskiesést okozva. Az ilyen jellegű károk egy része megelőzhető, ha tudatosan felkészítjük kertünket és – ha kert hiányában is kertészkednénk, akkor – erkélyünket az extrém időjárási események okozta kihívásokra. Ehhez fontos átgondolnunk, hogy a kertünknek vagy erkélyünknek milyen adottságai vannak, és a várható jövőbeli éghajlati változásokat figyelembe véve, tudatosan célszerű megtervezni a változtatásokat, beavatkozásokat.

KolorTV élőben

Programajánló

Mezey-workshop II.

Mezey István Művészeti Központ

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk