https://kolorline.hu/Idegenbeli győzelem után a következő héten már a bajnoki címet is megszerezheti a Kazincbarcika

Idegenbeli győzelem után a következő héten már a bajnoki címet is megszerezheti a Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában idegenben lépett pályára a KBSC. Koleszár György tanítványai a 30. fordulóban az ESMTK ellen hátrányból fordítva győztek és így karnyújtásnyira vannak a bajnoki címtől.

A forduló rangadóján a Jászberény legyőzte és ezzel maga mögé utasította a Monort így a Pest megyei együttes 8 pontos hátránya megmaradt, míg a jászságiak 6 pontra megközelítették a Kazincbarcikát a borsodiak vasárnapi meccse előtt. A kék-sárgák számára így nagy jelentőséggel bírt a fővárosi találkozó, hiszen egy esetleges vendég siker még közelebb hozta volna Farkasékhoz a bajnoki címet. A pesterzsébeti mérkőzést azonban a házigazdák kezdték jobban, és a korábbi barcikai játékos Privigyei góljával már a 10. percben előnybe kerültek. A KBSC gólzsákja Farkas azonban a 21. percben büntetőből egyenlített. A félidő hátralévő részében újabb gólt már egyik csapat sem szerzett. A második félidőben a vendégek sokáig nem tudtak mit kezdeni az ESMTK védekezésével, ám nem sokkal a lefújás előtt a 88. percben Faggyas megszerezte a vezető, és mint később kiderült győztes gólt is a Barcikának. Koleszár György együttese így 9 ponttal vezet a Jászberény előtt. A következő fordulóban a KBSC a Putnok együttesét fogadja május 13-án este fél hattól. Ha a Kazincbarcika nyer, akkor a többi mérkőzés eredményétől függetlenül bajnok lesz. Döntetlen és vereség esetén pedig akkor lehet első már a 31. forduló után a Koleszár legénység, ha sem a Monor sem a Jászberény nem nyer.

ESMTK – KBSC 1-2 (1-1)

Vezette: Görög

Gólszerző: Privigyei, illetve Farkas 11-esből, Faggyas.

 

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk