https://kolorline.hu/NB II-es indulási jogot kapott a KBSC

NB II-es indulási jogot kapott a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ülésezett az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága ülésén elbírálta a 2017/18. évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I-es) és nemzeti másodosztályú (NB II-es) licenckérelmeket. A Kazincbarcika jelenleg harmadosztályban listavezető együttese is megkapta a másodosztályú indulási jogot.

 

A Bizottság a sportszervezetek által benyújtott dokumentumok értékelését követően 20 sportszervezetnek adta meg a klublicencet. A jelenleg NB III-ban szereplő csapatok közül a keleti csoportból a KBSC, a Monor és a Jászberény a nyugatiból a közép csoportból a Budafok és a Szigetszentmiklós, a nyugati csoportból pedig a Győr és Ajka kért és kapott indulási jogot az NB II-re. Az Elsőfokú Licencadó Bizottság döntése ellen annak kézhezvételétől számított 8 napon belül lehet fellebbezést benyújtani, melyekről döntést a Fellebbviteli Licencadó Bizottság hoz. A 2017/18-as bajnoki szezonra licencet kapott klubok végleges listáját az MLSZ legkésőbb május végéig köteles megküldeni az Európai Labdarúgó Szövetségnek.

További híreink

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

IV. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

A borsodi gyökerek

Don Bosco Sportközpont

Élő betlehem

Szent János görögkatolikus templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk