https://kolorline.hu/NB II-es indulási jogot kapott a KBSC

NB II-es indulási jogot kapott a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ülésezett az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága ülésén elbírálta a 2017/18. évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I-es) és nemzeti másodosztályú (NB II-es) licenckérelmeket. A Kazincbarcika jelenleg harmadosztályban listavezető együttese is megkapta a másodosztályú indulási jogot.

 

A Bizottság a sportszervezetek által benyújtott dokumentumok értékelését követően 20 sportszervezetnek adta meg a klublicencet. A jelenleg NB III-ban szereplő csapatok közül a keleti csoportból a KBSC, a Monor és a Jászberény a nyugatiból a közép csoportból a Budafok és a Szigetszentmiklós, a nyugati csoportból pedig a Győr és Ajka kért és kapott indulási jogot az NB II-re. Az Elsőfokú Licencadó Bizottság döntése ellen annak kézhezvételétől számított 8 napon belül lehet fellebbezést benyújtani, melyekről döntést a Fellebbviteli Licencadó Bizottság hoz. A 2017/18-as bajnoki szezonra licencet kapott klubok végleges listáját az MLSZ legkésőbb május végéig köteles megküldeni az Európai Labdarúgó Szövetségnek.

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk