https://kolorline.hu/Népszerű előadók az V. Kolorfesztiválon

Népszerű előadók az V. Kolorfesztiválon

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Minőségi produkciókra számíthatnak a Kolorfesztivál látogatói 2017. augusztus 1-je és 20-a között Kazincbarcikán és környékén. Az igényeket felmérve és figyelembe véve idén első alkalommal a Csónakázó-tónál, a fesztivál kiemelt helyszínén zajló koncertek látogatására egy egységes bérletrendszert vezetnek be a szervezők. Hét napon keresztül az ország legnépszerűbb előadói lépnek a színpadra. Itt lesz Deniz, a Halott Pénz, Herczku Ági és a Banda, a Csík Zenekar, a Piramis, a P.Mobil, Marge, a Wellhello, Völgyesi Gabi és a Unique akusztik, a Magna Cum Laude, Lofti Begi, Rúzsa Magdi, a Children of Distance, valamint Majka és Curtis. A bérletesek a Kolorfesztivál after party-ján is bulizhatnak, aminek a Vadna Park ad majd otthont. Az early bird bérletakció június 30-áig tart, amikor minden bérlet 7900 forint. Július 1-jétől teljes áron, 9900 forintért kapható. Az értékesítés már megkezdődött a kolorfesztival.hu oldalon, június 1-jétől pedig a jegyértékesítési pontokon is hozzá lehet jutni.

A fesztivál ideje alatt a bérletek felmutatásával további kedvezményekben részesülhetnek a fesztiválozók a város kiemelt üzleteiben, szolgáltatóinál. Részletes információkat a már említett kolorfesztival.hu oldalon találnak.

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk