https://kolorline.hu/Tízéves a Szent Család templom – pályázatot hirdet az egyházközség!

Tízéves a Szent Család templom – pályázatot hirdet az egyházközség!

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Szent Család templom felszentelésének 10. évfordulója alkalmából pályázatot ír ki az épülethez kapcsolódó alkotások elkészítése és bemutatása céljából a kazincbarcikai Avilai Szent Teréz Római Katolikus Egyházközség Képviselő-testülete.

Beadási határidő: 2017. június 30.
Beadás helye: Szalézi Szent Ferenc Gimnázium gazdasági irodája

Pályamunkát nyújthatnak be: a Kazincbarcikán vagy vonzáskörzetében tanuló általános iskolás vagy középiskolás tanulók, a 20. életévüket be nem töltött egyetemi vagy főiskolai hallgatók.
 A pályamunkán fel kell tüntetni:
•    a pályázó nevét és életkorát
•    lakcímét és telefonszámát
•    oktatási intézményének megnevezését
•    felkészítő pedagógusának nevét


A pályázat témakörei:
1.    A Szent Család templom bemutatása – képeket is tartalmazó írásos formában
2.    A Szent Család templomról készült film – hossza legföljebb 10 perc
3.    Mit jelent életemben a Szent Család templom – írásos formában, prezentációs formában vagy maximum 10-perces film formájában
4.    A Szent Család templommal, a plébániához tartozó templomokkal kapcsolatosan a pályázó által készített rajzok, festmények, makettek és egyéb képzőművészeti alkotások
5.    A Szent Család templom művészeti alkotásainak bemutatása – írásos formában, prezentációs formában vagy elkészített, maximum 10-perces film formájában

A pályamunkák jutalmazása:
A határidőn belül benyújtott, a pályázati kiírásnak megfelelő pályamunkákat a Képviselő-testület által megbízott bizottság értékeli, amelynek elnöke P. Vitális Gábor sdb. plébános. A bizottság minden kategóriában kihirdeti az első három helyezett pályamunkát. A kategóriánként legjobbnak ítélt pályamunkákat az Egyházközség Képviselő-tanácsa pénzjutalomban részesíti, amelynek összege minden pályázó esetében 20 ezer Ft.

A legjobb pályamunkákból a Szent Család templomban kiállítást készítenek, a templomot bemutató filmeket, prezentációkat levetítik a templom felszentelésének tízedik évfordulójára szervezett ünnepség-sorozaton.

További híreink

Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Dátum: 2024. ápr 19. 21:11

Megújul a kazincbarcikai Rózsa úti rendelő. A munkálatok idejére — április 24-től — a Május 1. út 13. szám alatt található egykori Központi Ügyelet helyén fogadja az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet betegeit Dr. Perjési Zsolt.

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk