https://kolorline.hu/Sikeres idényt zártak a kazincbarcikai női kézilabdázók

Sikeres idényt zártak a kazincbarcikai női kézilabdázók

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az már korábban eldőlt, hogy a megyei első osztályú kézilabda bajnokságban az élen végez a KKSE női együttese. A borsodi alakulat az utolsó fordulóban is győztesen hagyta el a pályát.

Immár bajnokként játszotta az utolsó forduló mérkőzését a KKSE. A barcikai együttes már korábban bebiztosította első helyét a bajnokságban. Ponyi Szabináék az utolsó fordulóban a Diósgyőr ellen is remekül kezdték a mérkőzést, félidőben már 12-7-re vezettek. A második 30 percben sem lankadt a KKSE lendülete, előnyüket még 3 góllal növelve hazai pályán magabiztos 25-17-es sikert arattak. A bajnoki cím és az, hogy a 16 mérkőzésből 14-t megnyert a Kazincbarcika és csak kétszer kapott ki nagy öröm most a klub háza táján. A KKSE két legeredményesebb gólszerzője ebben a szezonban Ponyi Szabina 93, Fazekas Zsanett 85 góllal volt, de a csapat mindegyik tagja kitett magáért dicséretet érdemel. Szilágyi Szabolcs vezetőedző arról beszélt, hogy az együttes ősztől az NB II-ben szerepel, így Kazincbarcikának már két NB II-es kézilabdacsapata lesz, hiszen a férfiak is ebben az osztályban szerepelnek. A női együttes szakvezetője a jövőt firtató kérdésre annyit mondott, hogy a keret magja együtt marad, de 3-4 játékost még szeretnének szerződtetni, hogy egy megerősödött KKSE vágjon neki a szeptemberben kezdődő pontvadászatnak.

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk