https://kolorline.hu/Családi nap a Völgy parkban

Családi nap a Völgy parkban

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A végéhez érkezett "A felelősség a miénk" című rendezvénysorozat, amelyet március végén indított a Bűnmegelőzési, Vagyonvédelmi Alapítvány és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság. Ez idő alatt az alapítvány tizenkét programot szervezett, amelyekkel mintegy kétezer gyermeket, fiatalt és felnőttet is megszólítottak- tudta meg a Kolorline dr. Sallai István rendőr őrnagytól.

A családi napon elsőként a Triál-Duó tagjai varázsolták el kerékpáros tudásukkal a kicsiket és a nagyokat, majd a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium változatos önvédelmi bemutatóját láthatták az érdeklődők. Ezt követően a rendőrségi kutyákkal ismerkedtek a gyerekek és természetesen munka közben is láthatták őket.

A hőség ellenére nagy volt a nyüzsgés a Völgy parkban, ahol volt arcfestés, kézműves játszóház több műhelyben, buborékfoci, továbbá fegyverzettechnikai bemutató is. Dr. Sallai István elmondta: a jövőben is pályáznak majd, hogy hasonló programokat tartsanak a Kolorcity-ben, a következő nagyszabású eseményt ősszel szeretnék megrendezni.

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk