https://kolorline.hu/5. Kolorfesztivál: A nyár legnagyobb bulija!

5. Kolorfesztivál: A nyár legnagyobb bulija!

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Minőségi és professzionális produkciókra számíthatnak a Kolorfesztivál látogatói 2017. augusztus 1-je és 20-a között Kazincbarcikán és a környék településein.

Az összművészeti fesztiválprogram rengeteg színes produkciót vonultat majd fel. Az idei év meghatározó, központi helyszíne a Csónakázó-tónál kerül kialakításra, ahol Magyarország legnépszerűbb előadói lépnek színpadra. Hét napon keresztül, több mint 14 koncertet láthatnak az érdeklődők.

Fesztiválbérlet:

Évről évre felmerülő igény a Kolorfesztivál közönsége részéről, hogy azok az állandó „törzsvendégek”, akik zenei stílustól függetlenül szívesen megnéznék az összes nagy koncertet, valamilyen jegyár-kedvezményben részesülhessenek.

Az igényeket figyelembe véve idén első alkalommal a Csónakázó-tónál, a fesztivál kiemelt, fő helyszínén zajló koncertek látogatására egy egységes bérletrendszer került bevezetésre.

Early bird bérletakció (május 1.- június 30.) 7 + 1 nap, 14 koncert és az after party: 7900 Forint

Teljes árú bérlet július 1-jétől: 9900 Forint

 

 

Szent István-ünnep és bormustra

A bérletes program mellett a Fő téri, ünnepi hangulatú bormustra és az ingyenes nagy koncertek, kiállítások és utcai művészeti akciók életre keltik a belvárost, az augusztus 20-i tűzijáték pedig méltó zárása lesz a háromhetes sorozatnak. A Kolor After Party a nyár utolsó, legnagyobb bulijának ígérkezik.

Kolor Kölyöksziget – ingyenes gyermekprogramok minden délután

A Kolor Kölyöksziget két héten keresztül várja majd minden nap a kicsiket ingyenes kulturális és sport programokkal, játszóházzal és a Kolorpiknikkel a Völgy parkban és a Mezey István Művészeti Központban.

KOLORCOUNTRY – Kazincbarcika és a térség településeinek összefogása

A fesztiválprogramok a környék településeit is megszínezik, a térségben számos egyedülálló, többnyire ingyenes program tekinthető meg, köztük koncertek, kiállítások, előadói estek.

A programhoz csatlakozó települések és helyszínek:

Bánhorváti, Berente, Dédestapolcsány, Dubicsány, Edelény, Jósvafő, Kurityán, Rudabánya, Sajóivánka, Sajógalgóc, Sajókaza, Sajószentpéter, Szuhakálló, Vadna Park

Művészet, érdekességek

A Kolorcity-színes város koncepció újszerűséget, kreativitást, játékosságot próbál becsempészni a mindennapokba. Különleges, érdekes művészeket igyekszik bemutatni a térségben. Az idei évben a Szentendrei Vajda Lajos Stúdió és Barátai ef Zámbó István közreműködésével mutatják be kiállításukat a Mezey István Művészeti Központban. A megnyitó napján, augusztus 7-én az ef Zámbó Happy Dead Band is zenél majd.

A fiatalok augusztus 4-én az OTP Junior Graffiti Jam programon fújhatják majd egy volt iskolaépület falait, folytatva a korábbi fesztiválok hagyományait.

 

 

Különleges Ferrari-kiállítás, táncos szakmai hét és ökodizájn rajzpályázat is bekerült a programba.

Kolorfutás

Számos újítással várja a futás szerelmeseit az augusztus 5-i Kolorfutás. Junior és felnőtt kategóriában, három távon: 5-10-21 km-en versenyezhetnek a résztvevők a legszínesebb belvárosi futáson.

Nevezési díj:

 

Mini maraton 5 km

Negyed maraton 10,5 km

Fél maraton 21 km

április 23 – július 22.

3000 Ft

4000 Ft

6000 Ft

diákoknak*

2500 Ft

3500 Ft

5000 Ft

helyszíni nevezés

3500 Ft

4500 Ft

6500 Ft

diákoknak*

3000 Ft

4000 Ft

5500 Ft

A nevezési díj tartalma:

 • részvétel a versenyen
 • rajtszám
 • emblémázott futópóló (csak az előnevezőknek!)
 • befutóérem
 • biztosított útvonal
 • chipes nettó időmérés (több ponton)
 • frissítés (az útvonal mentén több ponton, valamint a befutást követően)
 • gyúrópont (befutást követően vehető igénybe)
 • egészségügyi biztosítás
 • belépőjegy a Kolrofesztivál esti programjára
 • Zabari János leelőzése esetén egy jelképes, egyedi ajándék (csak a félmaraton távon futóknak)
 • ingyenesen letölthető on-line célfotó minden befutóról
 • versenybírói felügyelet

Jegyvásárlás

A fesztiválprogramok kedvezményes árú napijeggyel is megtekinthetők, melyek elővételben online a www.kolorfesztival.hu oldalon, nyomtatott formában pedig a jegyértékesítési pontokon kaphatók.

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK:

Egressy Béni Művelődési Központ

3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.

+36-48-510-220

info@kolorcity.hu

 

 

hétfő – péntek 12:00 – 18:00

A fesztivál ideje alatt: 10.00-15.00

Mezey István Művészeti Központ

3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

 

+36-48-310-116

info@kolorcity.hu

hétfő – péntek 10:00 – 18:00

szombat 10:00 – 14:00

Miskolc Bolt és Kávézó

3530 Miskolc, Széchenyi út 16.

+36-46-320-447

miskolcbolt@hellomiskolc.hu

 

 

hétfő – péntek

08:00 – 18:00

szombat 09:00 – 17:00

Műsorfüzet letölthető formában:

https://kolorcity.hu/wp-content/uploads/2017/06/Musorfuzet_minta_4.0.pdf

Weboldal: www.kolorcity.hu

További híreink

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

Internet Fiesta

Dátum: 2023. márc 22. 15:34

Az Egressy Béni Városi Könyvtár is csatlakozik idén az Internet Fiestához március 23. és 30. között. A könyvtár a felnőtt és a gyermekrészlegen is egész héten programok sokaságát sorakoztatja fel, a Kazincbarcikán élőknek mindössze annyi a dolguk, hogy kiválasszák a számukra legjobban testhez álló témát.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk