https://kolorline.hu/Gőzerővel készül a KBSC az NB II-es őszi bajnokságra

Gőzerővel készül a KBSC az NB II-es őszi bajnokságra

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Napi kétszeri edzéssel, erőnléti, labdakezelési és ügyességi feladatokkal készülnek a kék sárgák az NB II-es bajnoki szezonra.

A július 30-i rajtig több edzőmérkőzést is játszanak a kék sárgák, legközelebb július 7-én hazai pályán a Putnok együttesét fogadják, szombaton pedig Balmazújvárosba látogat a Vitelki-legénység. Legutóbb a Békéscsaba ellen játszott a vegyész, a  felkészülési mérkőzést a vezetőedző így értékelte:

– Én a játékosoknak a mérkőzés előtt elmondtam, hogy nem igazán érdekel az eredmény, az sem érdekelt volna, ha nyerünk. Nem foglalkoztat, hogy kikaptunk, látjuk, hogy mik a hibáink, miben kell fejlődnünk. A munka elején vagyunk, a srácok nagyon keményen dolgoznak azt a pár hetet, ami a bajnokság kezdetéig még hátra van, megpróbáljuk tartalommal megtölteni.

A KBSC magját az NB III-as bajnokságot nyert játékosok adják, de új igazolásokkal is erősít a vegyész, többek között Takács Péterrel, aki korábban a Békéscsabánál játszott.

– Én Békéscsbáról jöttem, kölcsönadtak fél évre Ceglédre, aztán lejárt a szerződésem és jött a hír, hogy itt, Kazincbarcikán egy jó csapatot szeretnének csinálni, borsodiként pedig kutya kötelességemnek tartottam a KBSC meghívását elfogadni! Fontos, hogy egy megszokott környezetben lehetek, és segíthetek a kék-sárgáknak – fogalmazott az „újonc”.

A napi edzések és a felkészülés tovább folytatódik a KBSC-nél, Vitelki Zoltán vezetőedző kiemelte bízik abban, hogy sikerül jól felkészíteni a csapatot az NB II július 30-i rajtjára.

 

További híreink

Iskolára hangoló tematikájú kézműves gyermektábor zárta a nyarat

Dátum: 2024. aug 31. 11:13

A nyár legvégén egy ráadás kézműves tábor indult a gyerekek számára Kazincbarcikán, az eredményes júniusi előzményt követve. Az augusztus 26-án kezdődött második kézműves tábor — elődjének játékos tematikáját — az aktuális iskolakezdéshez szabta át. Ehhez illeszkedő kézműves technikákkal ismerkedhettek és témába vágó tárgyakat, például ceruzatartót készíthettek a kicsik.

Hirdetmény bérbeadásról

Dátum: 2024. aug 29. 11:45

Hirdetmény a kazincbarcikai Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakásainak, valamint a Muskátli Nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról.

Szeptemberben új tanév indul – hétfőn becsengetnek az iskolákban

Dátum: 2024. aug 29. 09:24

Nem lehet majd órán mobilozni, csak kivételes esetben; kizárólag az oktatást segítve kerülhet a padra mobiltelefon. Az eszközök egy zárható szekrényben várják majd a tanítás végét. Ez is egy új szabály a következő tanévben. Mit kell tudni a hétfőn kezdődő, 2024/25-ös tanévről, mikor lesznek a tanítási szünetek, és mikor lesz a Gólyafióka-avató – ezeket foglaljuk össze.

Hagyományindító streetball-bajnokság Kazincbarcikán

Dátum: 2024. aug 28. 18:09

Augusztus 24-én, szombaton rendezték Kazincbarcika első újkori streetball-bajnokságát a KolorPlatzon. A félpályás, egy palánkra játszott, New Yorkból világhódító útjára indult kosárlabda-variáns városunkból és környékéről is gyorsan bevonzotta a játék szenvedélyes gyakorlóit. Egy hangulatos, népes, jól sikerült esemény alapozta meg a folytatást, a SLÁGER KSE támogatásával.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk