https://kolorline.hu/„Ha volna két életem”

„Ha volna két életem”

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 6-án az 5. Kolorfesztiválon lép fel a Piramis együttes Kazincbarcikán. A hazai rocklegendák 19.00 órától koncerteznek a Csónakázó-tónál.

A Piramis együttes a 70-es, 80-as években olyan ikonikus dalokat rakott le a rock asztalára, amelyeket mára már egytől-egyig a klasszikusok közé sorolunk. A zenekar 2015-ben tartotta 40 éves jubileumi koncertturnéját. 2017 ismét ünnep, hiszen az együttes 40 éve adta ki első lemezét, ami arra inspirálta őket, hogy az idei turné címe a „Ha volna két életem” legyen.

Jegyár:
Elővételben: 1500 Ft
Helyszínen/program napján: 2000 Ft
(A belépőjegy a P.Mobil koncertre is érvényes!)

Bérletben olcsóbb!
Teljes árú bérlet július 1-jétől: 9900 Ft
Online jegy vagy bérlet itt vásárolható: https://kolorcity.hu/jegy

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk