https://kolorline.hu/A vezetőedző a jó szereplésben bízik

A vezetőedző a jó szereplésben bízik

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Vitelki Zoltán a KBSC trénere a sorsolás ismeretében is bízik abban, hogy a Kazincbarcika meghosszabbítja NB II-es tagságát. Nincs könnyű vagy nehéz mérkőzés, minden találkozón meg kell küzdeni a pontokért.

 

Vitelki Zoltán a sorsolás után úgy nyilatkozott, hogy egy nagyon erős másodosztályú bajnokságban kell helyt állnia a barcikai csapatnak. Igyekeznek kellőképpen felkészülni a Békéscsabából, hiszen ellenük kezd majd az együttes. A tréner arra a kérdésre, hogy felkészülési mérkőzésen a viharsarkiaktól elszenvedett vereség mit jelent szűk egy hónappal a bajnoki rajt előtt úgy válaszolt, hogy az edzőmeccsen nem az eredmény, hanem a játékstílus kialakítása volt a cél, ezt kérte a futballistáitól is. A Békéscsaba feljutásra aspirál nem lesz tehát könnyű dolga a kék-sárgáknak az első találkozón.  Erős a másodosztály, hiszen a Békés megyeiek mellett az NB I-ből most kiesett MTK, a feljutásról tavaly az utolsó fordulóban épphogy lemaradó Kisvárda mellett a Zalaegerszeg és Nyíregyháta is szövöget elsőosztályú álmokat.  Minden meccs óriási küzdelmet hoz majd és fontos, hogy jól rajtoljon majd a csapat. A következő edzőmeccseken még a fiatalokat teszteli a tréner, hiszen mint fogalmazott szeretne a felkészülés utolsó 3 hetének már végleges kerettel nekifutni. Számolgatni nem érdemes, hiszen minden csapat élet-halál harcot vív a bennmaradásért. A vezetőedző arra a felvetésre, hogy képes lehet-e a KBSC olyan bravúros győzelmet hozni, mint tette azt a múlt század 90-es éveinek elején, amikor az MTK ellen kétszer is nyert úgy válaszolt: bármi elképzelhető, semmi sem lehetetlen.

További híreink

Játékos programozás a Tompa Mihály Általános Iskolában

Dátum: 2019. jún 18. 14:10

A tanév során a tanulók heti rendszerességgel végeztek olyan kódolási és programozási tevékenységet, amely fejleszti a problémamegoldó képességet, az algoritmikus gondolkodást, a kreativitást.

Dübörög a VRCK Volleyball Talent 2019

Dátum: 2019. jún 18. 13:40

Teltházzal indult hétfőn a Vegyész RC Kazincbarcika tehetséggondozó tábora, a VRCK Volleyball Talent 2019, amely a második sporttábor a klub életében.

Június 17-étől a Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantás miatt zárva tart

Dátum: 2019. jún 17. 14:39

A Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantartás és vízcsere miatt június 17-től előreláthatólag július 31-ig zárva tart.

Újítások és ajándékozás a Muskátli Nyugdíjasházban

Dátum: 2019. jún 17. 14:13

Új bútorok, renoválás és ajándékok színesítik a szépkorúak mindennapjait a Muskátli Nyugdíjasházban, hála Kazincbarcika Város Önkormányzatának és a Barcika Szolg Kft.-nek.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk