https://kolorline.hu/A vezetőedző a jó szereplésben bízik

A vezetőedző a jó szereplésben bízik

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Vitelki Zoltán a KBSC trénere a sorsolás ismeretében is bízik abban, hogy a Kazincbarcika meghosszabbítja NB II-es tagságát. Nincs könnyű vagy nehéz mérkőzés, minden találkozón meg kell küzdeni a pontokért.

 

Vitelki Zoltán a sorsolás után úgy nyilatkozott, hogy egy nagyon erős másodosztályú bajnokságban kell helyt állnia a barcikai csapatnak. Igyekeznek kellőképpen felkészülni a Békéscsabából, hiszen ellenük kezd majd az együttes. A tréner arra a kérdésre, hogy felkészülési mérkőzésen a viharsarkiaktól elszenvedett vereség mit jelent szűk egy hónappal a bajnoki rajt előtt úgy válaszolt, hogy az edzőmeccsen nem az eredmény, hanem a játékstílus kialakítása volt a cél, ezt kérte a futballistáitól is. A Békéscsaba feljutásra aspirál nem lesz tehát könnyű dolga a kék-sárgáknak az első találkozón.  Erős a másodosztály, hiszen a Békés megyeiek mellett az NB I-ből most kiesett MTK, a feljutásról tavaly az utolsó fordulóban épphogy lemaradó Kisvárda mellett a Zalaegerszeg és Nyíregyháta is szövöget elsőosztályú álmokat.  Minden meccs óriási küzdelmet hoz majd és fontos, hogy jól rajtoljon majd a csapat. A következő edzőmeccseken még a fiatalokat teszteli a tréner, hiszen mint fogalmazott szeretne a felkészülés utolsó 3 hetének már végleges kerettel nekifutni. Számolgatni nem érdemes, hiszen minden csapat élet-halál harcot vív a bennmaradásért. A vezetőedző arra a felvetésre, hogy képes lehet-e a KBSC olyan bravúros győzelmet hozni, mint tette azt a múlt század 90-es éveinek elején, amikor az MTK ellen kétszer is nyert úgy válaszolt: bármi elképzelhető, semmi sem lehetetlen.

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk