https://kolorline.hu/5-2-es győzelem a Tállya ellen

5-2-es győzelem a Tállya ellen

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb edzőmérkőzést játszott hazai pályán csapatunk, az ellenfél ezúttal az NB III-as szinten jó kerettel rendelkező Tállya csapata volt.

Vezette: Kátai Gábor
KBSC:
1. félidő: Somodi - Heil, Lőrincz P., Palmes, Takács P., Tóth Sz., Sigér, Constantinescu, Süttő, Bene, Kanalos
2. félidő: Gábor – Koval, Fekete, Lőrincz P., Szemere, Engel, Burics, Mikló, Micsinai, Boros, Csicsek

Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Tállya:
Tarr (Hegedűs) – Paranai (Sztankovics), Bihari, Németh D., Lakatos B. (Horváth N.), Lippai (Mihálszki Cs.), Minczér, Polényi T. (Németh B.), Irhás, Horváth B., Balogh R. (Ondó)

Vezetőedző: Pachinger János

Gólszerzők: Heil (31.), Csicsek (68.), Engel (76.), Boros (80.), Mikló (88.) ill. Balogh R. (2.), Irhás (21.)

Vitelki Zoltán:
Köszönjük a Tállyának, hogy eljöttek edzőmeccset játszani, szolgálta a felkészülésünket! Nagyon pontatlanok voltunk, nem tudtunk koncentrálni, rengeteg technikai hibát vétettünk és ez rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre.

Pachinger János:
Gratulálunk a hazaiknak! Látszott, hogy sokkal előrébb tartanak a felkészülésben, nyilván frissebben mozogtak, mint mi. Nekünk most van a csúcsterhelés időszaka, ezért igazából engem az eredmény nem is érdekelt, az volt a lényeg, hogy a futómennyiséget megcsináljuk. Természetesen örülök annak, hogy tudtunk gólokat szerezni és annak is örülök, hogy igazából nem vallottunk szégyent, főleg játékban nem. A Barcika többet birtokolta a labdát, az adódó lehetőségeket, főleg a második félidőben, kihasználták és ezzel kerekedtek fölénk. De még egyszer mondom nem vagyok elégedetlen a saját csapatommal.

Engel Alex:
Nehezen indult a találkozó, mert nem tudtunk úgy játszani, ahogy az edző kérte. Körülményesek voltunk, nem tudtunk normálisan felpasszolni a labdát csak hátul járattuk. Sok labdát veszítettünk, a Tállya pedig ránk erőltette az akaratát, amíg bírták erővel. A második félidőben mi is cseréltünk, ők is elfáradtak és jobban összejöttök az előre eltervezett dolgok.

Mihálszki Csaba:
Bíztató játékot nyújtottunk az első félidőben, a másodikban a 70. perc környékén viszont már elfáradtunk. Több játékosunk is most kezdte el az edzéseket, kijött a két csapat felkészülése közti különbség.

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk