https://kolorline.hu/5-2-es győzelem a Tállya ellen

5-2-es győzelem a Tállya ellen

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb edzőmérkőzést játszott hazai pályán csapatunk, az ellenfél ezúttal az NB III-as szinten jó kerettel rendelkező Tállya csapata volt.

Vezette: Kátai Gábor
KBSC:
1. félidő: Somodi - Heil, Lőrincz P., Palmes, Takács P., Tóth Sz., Sigér, Constantinescu, Süttő, Bene, Kanalos
2. félidő: Gábor – Koval, Fekete, Lőrincz P., Szemere, Engel, Burics, Mikló, Micsinai, Boros, Csicsek

Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Tállya:
Tarr (Hegedűs) – Paranai (Sztankovics), Bihari, Németh D., Lakatos B. (Horváth N.), Lippai (Mihálszki Cs.), Minczér, Polényi T. (Németh B.), Irhás, Horváth B., Balogh R. (Ondó)

Vezetőedző: Pachinger János

Gólszerzők: Heil (31.), Csicsek (68.), Engel (76.), Boros (80.), Mikló (88.) ill. Balogh R. (2.), Irhás (21.)

Vitelki Zoltán:
Köszönjük a Tállyának, hogy eljöttek edzőmeccset játszani, szolgálta a felkészülésünket! Nagyon pontatlanok voltunk, nem tudtunk koncentrálni, rengeteg technikai hibát vétettünk és ez rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre.

Pachinger János:
Gratulálunk a hazaiknak! Látszott, hogy sokkal előrébb tartanak a felkészülésben, nyilván frissebben mozogtak, mint mi. Nekünk most van a csúcsterhelés időszaka, ezért igazából engem az eredmény nem is érdekelt, az volt a lényeg, hogy a futómennyiséget megcsináljuk. Természetesen örülök annak, hogy tudtunk gólokat szerezni és annak is örülök, hogy igazából nem vallottunk szégyent, főleg játékban nem. A Barcika többet birtokolta a labdát, az adódó lehetőségeket, főleg a második félidőben, kihasználták és ezzel kerekedtek fölénk. De még egyszer mondom nem vagyok elégedetlen a saját csapatommal.

Engel Alex:
Nehezen indult a találkozó, mert nem tudtunk úgy játszani, ahogy az edző kérte. Körülményesek voltunk, nem tudtunk normálisan felpasszolni a labdát csak hátul járattuk. Sok labdát veszítettünk, a Tállya pedig ránk erőltette az akaratát, amíg bírták erővel. A második félidőben mi is cseréltünk, ők is elfáradtak és jobban összejöttök az előre eltervezett dolgok.

Mihálszki Csaba:
Bíztató játékot nyújtottunk az első félidőben, a másodikban a 70. perc környékén viszont már elfáradtunk. Több játékosunk is most kezdte el az edzéseket, kijött a két csapat felkészülése közti különbség.

További híreink

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk