https://kolorline.hu/Stabil, erős NBII-es pozíció a cél: Keretet hirdetett a KBSC

Stabil, erős NBII-es pozíció a cél: Keretet hirdetett a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A 2017/2018 NBII-es Merkantil Bank Liga bajnoki rajtja előtt sajtótájékoztatót tartott a KBSC FC július 28-án.

Gulyás Tibor ügyvezető elmondta, nagy megtiszteltetés, hogy a csapat, a kazincbarcikai fuball hagyományokat tovább ápolva, négy év után ismét másodosztályban szerepel. A klub elsődleges terve egy erős, stabil NBII-es pozíció megtartása, egy olyan csapat kialakítása, akik alakítani tudják a tabellát. Ehhez a játékosállomány és a szakmai stáb is adott.

„Egyelőre nem a bajnoki cím a cél, de fontos, hogy magabiztosan szerepeljünk. Később pedig átértékelhetjük a céljainkat.” – mondta Gulyás Tibor.

Vitelki Zoltán a kazincbarcikai játékos éveiről, a felkészülési időszakról, stábjáról és a lehetséges jövőképről beszélt.

„Korábban, a Barcika játékosaként is nagyon szerettem Kazincbarcikát. Akkor arra gondoltam, hogy egyszer talán itt még edző is lehetek, így lett. Örülök, hogy az edzői feladatok most kezdődtek el, ettől a szezontól, örülök a kollégáknak, a csapatnak. Kemény felkészülésen vagyunk túl, az edzőmeccsek alkalmával a jövőben szeretnék még erősebb csapatokkal játszani, hogy a játékosaim érezzék, az NBII-ben komoly küzdelem vár rájuk. Minden mérkőzésen győzelemre számítok. Ez alap. Talán a játékosok is megértik azt, hogy egyetlen mérkőzésen sem szabad pályára lépni úgy, hogy nekünk jó az x. Igyekeznünk kell megtartani azokat az eredményeket, amiket folyamatosan el tudunk érni, ettől lehetünk stabilak. Nem szeretnék pengeélen táncolni. Olyan csapat kialakítása a cél, melynek a játéka élvezhető, és a szurkolók is azt mondják, hogy minket érdemes megnézni minden mérkőzésen.” – mondta Vitelki Zoltán vezetőedző.

A kék-sárgák először idegenben, a Békéscsaba ellen lépnek pályára július 30-án a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A hazai mérkőzéseket terveik szerint rövid ideig Tiszaújvárosban játsszák majd, amíg a kazincbarcikai pályát a másodosztály szabályainak megfelelően ki tudják alakítani.

A sajtótájékoztatón jelen volt a klub teljes játékoskerete, és szóba került a klub megújult honlapja is, melyen folyamatos tájékoztatást adnak majd az eredményekről és a klubban zajló munkáról.

A KBSC megújult weboldala elérhető: www.kbsc.hu

További híreink

Helyére került a Tour de Hongrie szobor az Attila úti körforgalomban

Dátum: 2024. máj 08. 06:29

A Tour de Hongrie kerékpárverseny kazincbarcikai fordulója előtt csak pár nappal elfoglalta második legnagyobb körforgalmunkat Szőke Gábor Miklós szobrászművész új, biciklist megformáló káprázatos műve. A nemzetközileg jegyzett alkotó felelős a városunk jelképeit jelentő unikornisért és oroszlánért, valamint a sárkányért is. Az új látványosság Kolorcity egyik jelentős „kapujába” került, és továbbgazdagítja a helyi rendkívüli vizuálisélmény-tárlatot.

Indul a vízijátékshow Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 07. 22:54

Május 8-tól ismét élvezhető lesz a víz, a fény és a zene fantasztikus összjátékát kínáló szökőkút vízijátékshow-ja a kazincbarcikai Fő téren. A tavaszi menetrend szerint péntektől vasárnapig csodálható majd meg a látványosság, ami újításokban sem szűkölködik majd.

A Derkovits tér és a Paál László utca következik

Dátum: 2024. máj 07. 22:22

A kivitelező technikai fennakadásának megszűnésével május 9-től újabb városrészben kerül új aszfalt az útra. A Derkovits tér — Paál László utcák külső ívének teljes megújulása fennakadásokkal jár majd a közlekedésben, ami miatt a kivitelező és az önkormányzat a lakosság türelmét és megértését kéri.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 07. 09:44

Frissítve! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk