https://kolorline.hu/Útlezárások a Kolorfutás ideje alatt

Útlezárások a Kolorfutás ideje alatt

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 5-én várhatóan közel 600 fő rajtol majd a város Fő teréről a Kolorfutáson.
Három távon, több kategórában versenyeznek majd a résztvevők, emiatt reggel 8.00-tól a verseny zárásáig, várhatóan 12.00 óráig a következők szerint várható útzár.

Lezárt városrészek:

A Mátyás király út és az Egressy út közötti területről a lezárás ideje alatt a jelzett ponton csak kiléptetésre van lehetőség, ezekre az utcákra visszahajtani nem lehetséges:

A térképen jelzett területről gépkocsival ki és oda visszahajtani a lezárás ideje alatt nem lehetséges. Kérjük a tisztelt lakókat, hogy aki a lezárás ideje alatt gépjárművét használni szeretné, a lezárás megkezdése előtt olyan helyre helyezze, amelyet a verseny ideje alatt el lehet hagyni:

Szurkoljunk együtt a versenyzőknek!

Megértésüket köszönjük!

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk