https://kolorline.hu/Harmadszor is Ironman

Harmadszor is Ironman

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nagyatádon is teljesítette az Ironman távot Viszoczky Sándor július 29-én.

Az Ironman megszakítás nélküli 3,86 km úszásból, 180 km kerékpározásból és egy maratonból (42 km futásból) áll. Az országban összesen három helyszínen – Balatonkenesén, Balatonfüreden és Nagyatádon – szerveznek ilyen hosszúságú triatlon versenyt. Viszoczky Sándor az elmúlt években már teljesítette az előző két pályát, idén pedig valóra vált három éves terve, és a harmadik helyszínen is sikerrel szerepelt.

– Igazából már a futás 21 kilométerénél tudatosult bennem, hogy Nagyatádon teljesítem az évekkel ezelőtt magam elé állított célt, az nagyon jó érzés volt. Nincsenek is igazából szavak rá, hálás vagyok a családomnak és barátaimnak, akik ott voltak velem és biztattak  – mondta a Trikolor Kazincbarcikai Triatlon Sportklub vezetője, aki azt is elárulta, triatlonon legközelebb Ózdon áll ismét a rajtvonalhoz.

Nagyatádi Ironman-en egyébként immár hatodjára szerepelt sikeresen a szintén kazincbarcikai Deák László is.

 

További híreink

Jókai Mór a Jókai téren — szobrok Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 02. 20:02

Gazdag történetű, sok helyi összefüggéssel bíró alkotással folytatjuk Kazincbarcika egész várost érintő szoborparkjának feltérképezését kortárs szoborszakértőnkkel, Somodi-Hornyák Szilárd „Távolodó” képzőművésszel és művésztanárral.

Aki életre kelti a fémeket – id. Bolacsek László iparművész tárlata a Gimi Galériában

Dátum: 2024. márc 01. 20:12

A napokban nyílt meg id. Bolacsek László ötvös és fémműves iparművész kiállítása a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Galériájában. A különleges alkotó művei minden hétköznap 18:00 óráig tekinthetőek meg az intézmény emeletén.

Színes Szomszédok (2013) — Kazincbarcika Kolormuráliái

Dátum: 2024. febr 29. 16:00

Új cikksorozatban mutatjuk be képeken és szavakkal városunk, Kazincbarcika most már büszkén 45-nél is több, nagyméretű falfestményét a külvilágnak és a mögöttük rejlő sztorikra kíváncsira városlakóknak. Időrendi sorrendben kezdjük sorozni a 2013 óta készült műveket.

Rendészeket keresnek – közbiztonsági feladatok fiataloknak

Dátum: 2024. febr 29. 07:07

Új munkatársakat keres a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet. Azokat az érettségizett fiatalokat várják, akiket vonz az egyenruha, szívesen vállalnának közterületi szolgálatot és szeretnék megtanulni a szakma sokrétű ismereteit is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk