https://kolorline.hu/Harmadszor is Ironman

Harmadszor is Ironman

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nagyatádon is teljesítette az Ironman távot Viszoczky Sándor július 29-én.

Az Ironman megszakítás nélküli 3,86 km úszásból, 180 km kerékpározásból és egy maratonból (42 km futásból) áll. Az országban összesen három helyszínen – Balatonkenesén, Balatonfüreden és Nagyatádon – szerveznek ilyen hosszúságú triatlon versenyt. Viszoczky Sándor az elmúlt években már teljesítette az előző két pályát, idén pedig valóra vált három éves terve, és a harmadik helyszínen is sikerrel szerepelt.

– Igazából már a futás 21 kilométerénél tudatosult bennem, hogy Nagyatádon teljesítem az évekkel ezelőtt magam elé állított célt, az nagyon jó érzés volt. Nincsenek is igazából szavak rá, hálás vagyok a családomnak és barátaimnak, akik ott voltak velem és biztattak  – mondta a Trikolor Kazincbarcikai Triatlon Sportklub vezetője, aki azt is elárulta, triatlonon legközelebb Ózdon áll ismét a rajtvonalhoz.

Nagyatádi Ironman-en egyébként immár hatodjára szerepelt sikeresen a szintén kazincbarcikai Deák László is.

 

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk