https://kolorline.hu/Csaknem hatszázan rajtoltak az idei Kolorfutáson

Csaknem hatszázan rajtoltak az idei Kolorfutáson

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A térség legszínesebb futóversenye az ovi- és a sulimaratonnal indult 8.30-kor, előbbin 650, utóbbin 1300 métert kellett teljesíteniük a lelkes gyerekeknek.
Kilenc órakor startoltak a negyed- és félmaratont futók, akik 10,5 és 21 kilométeren bizonyíthattak a rendkívül forró nyári délelőttön. Az ő rajtjuk után a mini maratonisták is becsatlakoztak, ők öt kilométert futottak.

A versenyzők dacolva a hőséggel folyamatosan érkeztek a célba, ahol a szervezők befutóérmet akasztottak a nyakukba, és megörökítették a befutást is. A résztvevőkkel együtt futott Túróczi Réka maratoni futó és a kazincbarcikai Zabari János, többszörös magyar bajnok, a Bécs-Budapest maratoni győztes is.

A Kolorfutás szervezői minden kategóriában díjazták az első három helyezettet, akik értékes ajándékokkal gazdagodtak. Dobogóra álltak az ovi- és sulimaraton, a minimaraton, a negyedmaraton és a félmaraton legjobbjai is, akiket a kitartó nézők, szurkolók, családtagok és barátok óriási tapssal jutalmaztak.

A Kolorfutás kategóriáinak eredményeit a csatolt fájlban találják.

/uploads/files/2017_kolorfutas%281%29.pdf

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk