https://kolorline.hu/Csaknem hatszázan rajtoltak az idei Kolorfutáson

Csaknem hatszázan rajtoltak az idei Kolorfutáson

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A térség legszínesebb futóversenye az ovi- és a sulimaratonnal indult 8.30-kor, előbbin 650, utóbbin 1300 métert kellett teljesíteniük a lelkes gyerekeknek.
Kilenc órakor startoltak a negyed- és félmaratont futók, akik 10,5 és 21 kilométeren bizonyíthattak a rendkívül forró nyári délelőttön. Az ő rajtjuk után a mini maratonisták is becsatlakoztak, ők öt kilométert futottak.

A versenyzők dacolva a hőséggel folyamatosan érkeztek a célba, ahol a szervezők befutóérmet akasztottak a nyakukba, és megörökítették a befutást is. A résztvevőkkel együtt futott Túróczi Réka maratoni futó és a kazincbarcikai Zabari János, többszörös magyar bajnok, a Bécs-Budapest maratoni győztes is.

A Kolorfutás szervezői minden kategóriában díjazták az első három helyezettet, akik értékes ajándékokkal gazdagodtak. Dobogóra álltak az ovi- és sulimaraton, a minimaraton, a negyedmaraton és a félmaraton legjobbjai is, akiket a kitartó nézők, szurkolók, családtagok és barátok óriási tapssal jutalmaztak.

A Kolorfutás kategóriáinak eredményeit a csatolt fájlban találják.

/uploads/files/2017_kolorfutas%281%29.pdf

További híreink

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk