https://kolorline.hu/Csaknem hatszázan rajtoltak az idei Kolorfutáson

Csaknem hatszázan rajtoltak az idei Kolorfutáson

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A térség legszínesebb futóversenye az ovi- és a sulimaratonnal indult 8.30-kor, előbbin 650, utóbbin 1300 métert kellett teljesíteniük a lelkes gyerekeknek.
Kilenc órakor startoltak a negyed- és félmaratont futók, akik 10,5 és 21 kilométeren bizonyíthattak a rendkívül forró nyári délelőttön. Az ő rajtjuk után a mini maratonisták is becsatlakoztak, ők öt kilométert futottak.

A versenyzők dacolva a hőséggel folyamatosan érkeztek a célba, ahol a szervezők befutóérmet akasztottak a nyakukba, és megörökítették a befutást is. A résztvevőkkel együtt futott Túróczi Réka maratoni futó és a kazincbarcikai Zabari János, többszörös magyar bajnok, a Bécs-Budapest maratoni győztes is.

A Kolorfutás szervezői minden kategóriában díjazták az első három helyezettet, akik értékes ajándékokkal gazdagodtak. Dobogóra álltak az ovi- és sulimaraton, a minimaraton, a negyedmaraton és a félmaraton legjobbjai is, akiket a kitartó nézők, szurkolók, családtagok és barátok óriási tapssal jutalmaztak.

A Kolorfutás kategóriáinak eredményeit a csatolt fájlban találják.

/uploads/files/2017_kolorfutas%281%29.pdf

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk