https://kolorline.hu/Dübörög az 5. Kolorfesztivál

Dübörög az 5. Kolorfesztivál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az 5. Kolorfesztivál első hétvégéjének programjai a Kolorfutást követően, délután a Kolor Kölyökszigeten, vagyis a Mezey István Művészeti Központban folytatódtak. A lurkók elsőként egy igazi csokiparádén vettek részt, hiszen Willy Wonkával a Charlie és a csokigyár című film főhősével együtt vonatoztak és finomabbnál finomabb édességeket kóstoltak.

 

Majd a több mint tízéves múltra visszatekintő Buborék együttes saját szerzeményeivel szórakoztatta a legkisebbeket. Az interaktív „Buborék partyn” nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is táncra perdültek.

A kicsik ez idő alatt különféle luficsodákat és aranytetoválást is kaptak.

Ezt követően 19.00 órától a fesztivál fő helyszínén, a Csónakázó-tónál a népzene szerelmeseinek kedveskedtek a szervezők. Először a többek között eMERTON, Fonogram és Liszt Ferenc-díjjal büszkélkedő Herczku Ági és a Banda kápráztatta el zenéjével a kilátogatókat, majd a „régi” kedvencek álltak a színpadra. A legendás Csík Zenekar évről évre visszatérő fellépője a Kolorfesztiválnak. Az együttes ebben az évben is a legismertebb dalait adta elő a nagyérdeműnek.

01_kolorfeszttival_08_05k 02_kolorfeszttival_08_05_k 04_kolorfeszttival_08_05_k 05_kolorfeszttival_08_05_k 07_kolorfeszttival_08_05_k

 

Augusztus 6-án vasárnap több helyszínen is folytatódnak a színes programok: a Kolor Kölyökszigeten a Völgy parkban a Sajómenti Népművészeti Egyesület kézműves játszóházát és Csernyik Pál Szende Láb-báb műsorát vagy éppen Rutkay Bori koncertjét láthatják az érdeklődők, a KolorCountry idei második állomásán, Sajókazán a Radvánszky-kastély teraszán a Czemende zenél, a Csónakázó-tóhoz pedig a rockereket várják, a Piramis és a P. Mobil koncertjére.

 

További híreink

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk