https://kolorline.hu/Kölyökbuli és beatzene a Kolorfesztiválon

Kölyökbuli és beatzene a Kolorfesztiválon

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tudományos és kézműves játszóház, sportvetélkedő és a Miskolci Illés Emlékzenekar koncertje színesítette az 5. Kolorfesztivál 16. napját.

 

A gyermekprogramok kora délután a Völgy parkban kezdődtek, ahol fizikai kísérleteket, különféle fejlesztő eszközöket és népi játékokat is kipróbálhattak a kicsik, majd a „Kézműves bütyköldében” alkothattak az érdeklődők. A Kolor Kölyöksziget eseményei családi sportvetélkedővel zárultak.


kolyoksziget (1) kolyoksziget (2) kolyoksziget (3) kolyoksziget (4) kolyoksziget (5)

 

Az előadóművészeti rendezvények a Kolorcountry következő állomásán, Szuhakállóban folytatódtak. A rendezvényen Dávid István, a község polgármestere mondott köszöntőt, majd 18 órától a Miskolci Illés Emlékzenekar szórakoztatta a kilátogatókat.
A M.I.E.Z alapítói több mint tíz évvel ezelőtt arra vállalkoztak, hogy a magyar rock-beatzene úttörő zenekarának szellemét, életművét megpróbálják a színpadon életben tartani, és népszerűsíteni az Illés együttes dalait a fiatal korosztály körében is.
A csapat maga mögött tudhatja az Illés együttes tagjainak támogatását, akikkel számos közös koncertet adtak már.

 

 

illés (3) illés (4) illés (6) illés (7) illés (8) illés (9) 

illés

 

Augusztus 17-én a felső-barcikai református templomban a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola tanárainak hangversenyét tartják 17 órától.
A rendkívül népszerű intézmény tanáraiból több együttes is alakult már, most az 5. Kolorfesztiválon a hangszeres és vokális műfajban is rendszeresen fellépő SeptoForte együttest hallhatják a kultúrakedvelők. Repertoárjuk a középkori zenétől az igényes, könnyedebb műfajig terjed. A hangversenyen e több évszázadot átölelő színes zenei élmenyben lehet részük a koncertre látogatóknak.

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk