https://kolorline.hu/Tűzijátékshow-val zárult az 5. Kolorfesztivál

Tűzijátékshow-val zárult az 5. Kolorfesztivál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Örökzöld dallamokkal, tánccal és egy fergeteges tűzijátékshow-val búcsúzott az 5. Kolorfesztivál Kazincbarcikán augusztus 21-én.

 

A záró koncertek sorát 17 órakor az Abrakazabra együttes nyitotta, akik évről évre visszatérő fellépői a Kolorfesztiválnak. A formáció ezúttal Bebével és Éliás Junior-ral érkezett a Fő térre, ahol több mint másfél órán át szórakoztatta a kilátogatókat.

 

bebe eliasjr
Majd a Flash Táncstúdió produkciója következett. A növendékek egy olyan összeállítást mutattak be, amelynek néhány elemét a fesztivál keretében megrendezett „Táncos Szakmai Héten” sajátítottak el.

 

flash
Ezt követően Keresztes Ildikó és zenekara lépett a színpadra. Az énekesnő néhány nappal ezelőtt vette át augusztus 20-a alkalmából a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét a Pesti Vigadóban. Az előadóművész kiemelte: ez az elismerés a csaknem harminc éves szakmai karrierjének a megkoronázása volt.

 

keresztes keresztes2 keresztes4 kozoneg3 kozonseg kozonseg2
Az est fénypontja a tűzijátékshow volt, ami újszerűségével és egyediségével méltó lezárása az 5. Kolorfesztivál kazincbarcikai programjainak. A Havasi Balázs, Adele és Hans Zimmer zenéjére komponált, fantasztikus show-t a Kolorcity Facebook-játékához csatlakozó, szerencsés nyertes, Csákó Edit indította el egy különleges szerkezet segítségével. A több mint negyedórás látványosságot 3000 embernél is többen nézték végig, 960 bombát lőttek fel a legmodernebb technikai megoldásokkal és művészi kompozíciókkal, amely minden fesztiválozót elvarázsolt.

 

tűzijáték indítás

tuzijatektuzijatek2 tuzijatek3 tuzijatek4
A fesztivál hivatalosan ugyan véget ért, ám a rendezvénysorozat még egy hétvége erejéig visszatér. Augusztus 25-én Sajógalgócon koncertezik a Güsch, majd Péter Szabó Szilvia, augusztus 26-án pedig déltől másnap hajnalig sportprogramokkal és bemutatókkal, neves dj-kel és tűzijátékkal búcsúzik a Vadna Parkban az 5. Kolorfesztivál.

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.