https://kolorline.hu/Javítottak az Ördögök

Javítottak az Ördögök

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

a férfi futsal NB II keleti csoportjának 2. fordulójában a Gyömrő együttesét fogadta a Kazincbarcikai Ördögök SE. a borsodi alakulat simán győzött megszerezve ezzel első sikerét a szezonban.

Jól kezdték a találkozót a közönség támogatását élvező házigazdák, hiszen a 7. percben Titkó vette be a vendégek kapuját. Nem lankadt a hazai támadókedv ezután sem, ugyanis sorra alakította ki helyzeteit a Barcika. az első félidő vége előtt egy perccel Vajda tette megnyugtatóbbá a borsodi vezetés. Fordulás után sem sokat változott a játék képe, hiszen újra jött a barcikai gól, ezúttal Lippai volt eredményes. Hét perccel a vége előtt egy Mikolka gól után eldőlni látszott a találkozó. az előny birtokában a hazaiak visszafogottabban játszottak és a végén a Gyömrő két gólt szerezve szépített. Összességében azonban elmondható, hogy megérdemelten gyűjtötték be a Kőrösi tanítványok a 3 pontot. Az ördögök legközelebb szeptember 18-án Kecskeméten lépnek pályára.

Kazincbarcikai Ördögök SE – UFC Gyömrő 4-2 (2-0)

Kazincbarcika Don Bosco Sportközpont: 400 néző

Vezette: Deme, Molnár

Kazincbarcikai Ördögök: Tarr - Balogh, Komlósi, Vajda, Irhás

Cserék: Lippai, Titkó K., Ignácz, Mikolka, Vígh, Debreczeni, Pallós

Vezetőedző: Kőrösi Gábor

UFC Gyömrő: Gyurján - Reich, Vadászi, Vékei, Lázár

Cserék: Bekker, Czárák, Preska, Szegedi, Blazsán

Vezetőedző: Gallai Attila

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk