https://kolorline.hu/Regisztráljon és válasszon!

Regisztráljon és válasszon!

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már több mint 1700-an regisztráltak azok közül az iskolások, középiskolások és idősek közül, akik igénybe veszik a Barcika Príma Kft. új szolgáltatását. Ők már választhatnak, hogy ebédre az A vagy a B menüt kérik majd.

Az egyedi plasztikkártyák, továbbra is az intézmények gazdasági irodáiban vehetők át. Regisztrálni a plasztikkártyán lévő azonosítószámmal és egy e-mail-cím segítségével lehet, melyet követően e-mailben elküldik az aktiváló linket.  Az aktiválás után szintén e-mailben kapják meg a belépéshez szükséges jelszót, valamint egy oktatóvideót, amely megkönnyíti a rendelés folyamatát. Ha mégis valamilyen probléma merülne fel a folyamat során, a +36-1/436-9932-es telefonszámon segítenek a megoldásban.
A rendelést mindig minimum 5 nappal előtte kell leadnia a weboldalon. Ha valaki meggondolja magát, legalább 5 munkanappal előtte még módosíthatja rendelését szintén online. Ha valamiért nem tud valaki ebédelni, akkor az előző munkanapon délelőtt 9.00 óráig lemondhatja azt ugyanezen a felületen.
A fizetés az eddig megszokottak szerint a gazdasági irodákban történik. Amennyiben megsérül vagy elhagyja valaki a plasztikkártyáját, 500 Ft ellenében kérhet újat a gazdasági irodában.

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk