https://kolorline.hu/Regisztráljon és válasszon!

Regisztráljon és válasszon!

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már több mint 1700-an regisztráltak azok közül az iskolások, középiskolások és idősek közül, akik igénybe veszik a Barcika Príma Kft. új szolgáltatását. Ők már választhatnak, hogy ebédre az A vagy a B menüt kérik majd.

Az egyedi plasztikkártyák, továbbra is az intézmények gazdasági irodáiban vehetők át. Regisztrálni a plasztikkártyán lévő azonosítószámmal és egy e-mail-cím segítségével lehet, melyet követően e-mailben elküldik az aktiváló linket.  Az aktiválás után szintén e-mailben kapják meg a belépéshez szükséges jelszót, valamint egy oktatóvideót, amely megkönnyíti a rendelés folyamatát. Ha mégis valamilyen probléma merülne fel a folyamat során, a +36-1/436-9932-es telefonszámon segítenek a megoldásban.
A rendelést mindig minimum 5 nappal előtte kell leadnia a weboldalon. Ha valaki meggondolja magát, legalább 5 munkanappal előtte még módosíthatja rendelését szintén online. Ha valamiért nem tud valaki ebédelni, akkor az előző munkanapon délelőtt 9.00 óráig lemondhatja azt ugyanezen a felületen.
A fizetés az eddig megszokottak szerint a gazdasági irodákban történik. Amennyiben megsérül vagy elhagyja valaki a plasztikkártyáját, 500 Ft ellenében kérhet újat a gazdasági irodában.

További híreink

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Lalák Angelika keramikusművész színes kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2024. ápr 24. 13:00

Lalák Angelika városunk extravagáns köztéri kerámiaalkotásainak, a Mesélőnek és a Kolorkerámiának a művésze újabb kiállítást nyitott a vizuális élmények kedvelőinek. Egyedi stílusban készült hatásos forma- és színkombinációi a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériájában tekinthetők meg május közepéig.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk