https://kolorline.hu/Izgalmas meccs várható

Izgalmas meccs várható

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 9. fordulójában Gyirmóton lép pályára a KBSC. Vitelki Zoltán tanítványai két győzelem után most újból a három pont megszerzését tűzték ki célul.

Dorogon és a Soroksár ellen is egyaránt egy góllal nyertek a kék-sárgák, így idegenben, Gyirmót ellen is hasonló eredményt szeretnének elérni. A mostani ellenfél az előző idényben még az NB I-ben szerepelt, és jelenleg is jól szerepel a bajnokságban, hiszen a negyedik helyen, 3 ponttal lemaradva harmadik Kazincbarcika mögött. A nyugat-dunántúli együttes négy győzelme és két döntetlenje mellett csak a második Kisvárdától és a nyolcadik Nyíregyházától kapott ki. Tizenhét szerzett gól pedig holtversenyben az MTK-val a legtöbb ebben az osztályban. Izgalmas meccsre van kilátás. Vitelki Zoltán bízik csapatában, mint elmondta, ezúttal is a három pont megszerzése a cél. Feljutásra is esélyes csapat ellen egyszer már nyert idegenben a Barcika, méghozzá Békéscsabán. Győrben, a Gyirmót FC stadionjában szeptember 17-én, vasárnap este hat órakor indul útjára a labda Gaál Ákos sípjelére.  

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk