https://kolorline.hu/Győzelemmel indul haza a csapat Győrből

Győzelemmel indul haza a csapat Győrből

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb bravúros győzelemmel tér haza idegenből az NBII 9. fordulóját követően a barcikai csapat - írja a csapat honlapja.

Izgalmas mérkőzésen vagyunk túl, ahol Takács Péter 80. percben rúgott góljával a Gyirmótot az ötödik helyre szorítottuk a tabellán.

Gyirmót FC Győr-Kazincbarcika (0-1)
Alcufer stadion, 400 néző
Vezette: Gaál Ákos (Király Zsolt, Kulman Tamás)

Gyirmót:
Sebők - Sebastian, Lázár P.,  Szőcs, Présinger - Sandal, Kiss M., Nagy P. (Lengyel D., 85.), Szalánszki - Paku (Jano, 69.), Simon
Vezetőedző: Molnár Ladislav

KBSC:
Somodi - Palmes, Heil, Belényesi, Lőrincz (Süttő, 85.) - Kovács O., Takács P., Hegedűs - Kristófi (Constantinescu, 80.), Boros, Mikló (Kanalos, 76.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerző: Takács P. (80.)
Sárga lap: Sebők (84.), Lengyel D. (93.) illetve Hegedűs (84.)

Az első félidőt a Gyirmót kezdte aktívabban, de negyed órát követően átvettük az irányítást és nálunk volt többet a labda, nekünk voltak gólszerzési lehetőségeink, de sajnos ezek kimaradtak.

A második félidőben sem tudott felénk kerekedni a hazai csapat, hiába támadtak rengeteget nem volt igazán veszélyben a kapunk. A 80. percben Takács bombagóljával a három pontot is sikerült megszereznünk.

Molnár Ladislav:
Az első 10 perc után két góllal kellett volna vezetnünk, ezt követően az ellenfél feljavult és a stabil védekezésükkel nem tudtunk mit kezdeni. A második félidőben azt játszottuk, amit elterveztünk, de a vendégek egy kontra végén gólt lőttek és megnyerték a meccset. Már másodszor fordul elő, hogy az egyik fordulóban öt gólt lövünk, aztán pedig kikapunk.

Vitelki Zoltán:
Minden játékos előtt megemelem a kalapom. Csapatunk csupaszív játékot hozott, és azt gondolom megérdemelten nyertünk. Úgy jöttünk ide, hogy ne a vereséget kerüljük el, hanem nyerjünk, és ezt megtettük. Egy dolgot ki kell emeljek. Az a hangnem, amit az ellenfél vezetőedzője velem és kollégámmal megengedett, úgy gondolom, hogy nem méltó a magyar futballhoz. A sok szidalomra csak egy dologgal válaszolok, Gyirmót-Kazincbarcika 0-1!

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk