https://kolorline.hu/A Szeged ellen, idegenben folytatják a kék-sárgák

A Szeged ellen, idegenben folytatják a kék-sárgák

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 10. fordulójában a Szeged 2011 Grosics Akadémia együttesének vendége lesz a Kazincbarcika. A kék-sárgák ismét idegenbeli győzelemre készülnek.

Nincs könnyű helyzetben a Kazincbarcika, hiszen hét közben kiesett Sényőn a Magyar Kupából. Vitelki Zoltán együttese a bajnokságban viszont remekel, hiszen jelenleg a harmadik helyen áll. A KBSC szakvezetője előretekint, a Szeged elleni meccsre koncentrál és ezt sugalmazza a játékosoknak is. A mostani ellenfél hazai pályán a Szolnok, a Budaörs és a Dorog ellen is győzött, ám vendéglátóként kikapott a Békéscsabától. Supka Attila együttese összességében 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 3 vereséggel rendelkezik. Hat ponttal van kevesebbje az alföldieknek, mint a borsodiaknak. Cél most is a győzelem, melyből idegenben eddig hármat szerzett aBarcika. Békéscsabán, Dorogon és legutóbb Gyirmóton nyertek Takácsék. Most is a jó széria folytatásában bízik mindenki a KBSC háza táján, hiszen legutóbb egy hónapja a Budaörs ellen veszített a csapat. A győzelmi esély most is megvan, mert az eddigi bajnoki mérkőzéseken kiegyensúlyozott játékot nyújtottak Somodiék. Más a kupa és más a bajnokság és most ez utóbbira kell koncentrálniuk kék-sárgáknak. A Szeged 2011 Grosics Akadémia – Kazincbarcika mérkőzés szeptember 24-én, vasárnap délután 4 órakor kezdődik Gyulán.

További híreink

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk