https://kolorline.hu/Évadot hirdettek Kazincbarcikán

Évadot hirdettek Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén 4+1 előadás került bele a felnőtt színház bérletes programjába. Az előadások helyszíne ebben az évben is az Egressy Béni Művelődési Központ Színházterme, a bérletárak nem változtak. Továbbra is van lehetőség részletfizetésre és az előző évad ülőhelyeinek meghosszabbítására.

„Az idei évadban igyekeztünk a hagyományos elemek mellett újításokat is eszközölni. Így például a bérletek plasztikkártya formájában kerülnek értékesítésre, melyet vendégeink az évad végén megkapnak tőlünk emlékbe. Az öt előadásból úgy, ahogy az előző évadban is, szerettük volna, ha az egyik legalább zenés darab. Így jött az ötlet, hogy az újévi koncert része legyen a sorozatnak. A cél az volt, hogy azokat a társulatokat hozzuk el Kazincbarcikára, akiket a színházkedvelő közönségünk a leginkább kedvel, de legyenek új előadások is. Ezért esett a választás a Lepkegyűjtőre, mint újhullámos darabra Bereczki Zoltánnal, valamint a közönségünk által kedvelt Bánfalvy Stúdióra, Körúti Színházra, a Kassai Thalia Színházra. Bízunk benne, hogy továbbra is nagy lesz az érdeklődés, hiszen jelenleg minden darab kapcsán két-két előadással terveztünk.” – mondta hírportálunknak Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezetője.

Az előadásokra alkalmanként jegyeket is lehet majd kapni. A bérletvásárlás október 2-án indul.

Az ügyvezető azt is elárulta, hogy a térségben élő gyerekek sem maradnak színházi programok nélkül, hiszen az iskolákon és óvodákon keresztül ők is résztvehetnek a nekik szervezett bérletes előadásokon.

Részletes program és információk:

A jegypénztár nyitvatartása:

Hétfő: 14:00-18:00, Kedd: 10:00-18:00, Szerda: 14:00-18:00, Csütörtök: 10:00-18:00, Péntek: 14:00-18:00

 

További híreink

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 08. 22:33

Közlekedési információkkal és autóbusz-menetrend frissítéssel! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Haltelepítés és horgászati tilalom tavainkon

Dátum: 2024. máj 08. 17:17

Haltelepítés lesz május 9-én, csütörtökön tavainkon. Ezért péntek reggelig horgászati tilalom lesz érvényben a Csónakázó-tavon és a Herbolyai-tavakon.

Helyére került a Tour de Hongrie szobor az Attila úti körforgalomban

Dátum: 2024. máj 08. 06:29

A Tour de Hongrie kerékpárverseny kazincbarcikai fordulója előtt csak pár nappal elfoglalta második legnagyobb körforgalmunkat Szőke Gábor Miklós szobrászművész új, biciklist megformáló káprázatos műve. A nemzetközileg jegyzett alkotó felelős a városunk jelképeit jelentő unikornisért és oroszlánért, valamint a sárkányért is. Az új látványosság Kolorcity egyik jelentős „kapujába” került, és továbbgazdagítja a helyi rendkívüli vizuálisélmény-tárlatot.

Indul a vízijátékshow Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 07. 22:54

Május 8-tól ismét élvezhető lesz a víz, a fény és a zene fantasztikus összjátékát kínáló szökőkút vízijátékshow-ja a kazincbarcikai Fő téren. A tavaszi menetrend szerint péntektől vasárnapig csodálható majd meg a látványosság, ami újításokban sem szűkölködik majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk